DOLAR 34,1719 0.1%
EURO 38,1962 0.09%
ALTIN 2.871,19-0,12
BITCOIN 21713390.52888%
İstanbul
23°

AÇIK

05:21

SABAHA KALAN SÜRE

TRT 1 CANLI İZLE | Galatasaray-Young Boys şifresiz canlı yayın! TRT 1 güncel frekans ayarlama bilgileri: TRT 1 uydu ayarı nasıl ve nereden yapılır?
  • 7/24 Haber izle
  • Genel
  • Spor Haberleri
  • TRT 1 CANLI İZLE | Galatasaray-Young Boys şifresiz canlı yayın! TRT 1 güncel frekans ayarlama bilgileri: TRT 1 uydu ayarı nasıl ve nereden yapılır?
24 okunma

TRT 1 CANLI İZLE | Galatasaray-Young Boys şifresiz canlı yayın! TRT 1 güncel frekans ayarlama bilgileri: TRT 1 uydu ayarı nasıl ve nereden yapılır?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanşında Young Boys'u konuk ediyor. Okan Buruk ve öğrencileri zaferden başka bir sonuç düşünmüyor. 50 bin...

ABONE OL
Ağustos 27, 2024 07:34
TRT 1 CANLI İZLE | Galatasaray-Young Boys şifresiz canlı yayın! TRT 1 güncel frekans ayarlama bilgileri: TRT 1 uydu ayarı nasıl ve nereden yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunun ilk maçında Young Boys’a deplasmanda 3-2 yenilmişti. Şimdi ise Rams Park’ta sezonun en önemli mücadelesini veriyor. Bu maç, Aslan’ın Devler Ligi’ne katılıp katılmayacağını belirleyecek. Galatasaray, turu geçerse 18.6 milyon Euro katılım payı kazanacak ve yayın hakları ile UEFA katsayı sıralamasından gelecek parayla toplam kazanç 25 milyon Euro’yu geçecek. Bu da transfer limitinin açılmasını sağlayacak. Yeni Şampiyonlar Ligi formatında en az 8 maç oynanıyor ve her galibiyet için 2.1 milyon Euro, her beraberlik için ise 700 bin Euro ödül veriliyor. Okan Buruk ve oyuncuları zaferden başka bir sonuç düşünmüyor ve 50 bin Sarı-Kırmızılı taraftar da Rams Park’ı rakip için cehenneme çevirmeye hazır. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ne kalması için en az 2 farklı kazanması gerekiyor; tek farklı galibiyetlerde maç uzatmalara gidecek.

Galatasaray-Young Boys maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor?

Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta saat 22.00’de başlayan Galatasaray-Young Boys maçı TRT 1’den şifresiz canlı yayınlanıyor. Norveçli hakem Espen Eskas’ın yönettiği karşılaşmanın canlı skor takibi ve tüm detayları haberimizde.

GALATASARAY-YOUNG BOYS MAÇI CANLI İÇİN TIKLAYINIZ

TRT 1 Digiturk, D-Smart ve Kablo TV’de kaçıncı kanalda?

Digiturk: TRT 1 – Kanal 323

D-Smart: TRT 1 – Kanal 426

D-Smart: TRT 1 – Kanal 26

Dijital Kablo: TRT 1 Kablo TV – Kanal 900

Galatasaray-Young Boys TRT 1 CANLI İZLE | TRT 1 güncel frekans ayarlama bilgileri

TRT 1 ve TRT SPOR yayınının mevcut frekansı Avrupa maçları esnasında zaman zaman şifreleniyor. Bu nedenle, Türkiye’den uydudan TRT yayınlarını izleyenler, maç yayınları için şifresiz yayın almak üzere frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Daha önce frekans ayarlarını güncelleyenler için yeniden güncelleme yapmaları gerekmiyor. Frekans güncelleme işlemiyle TRT 1 ve TRT SPOR kanallarının frekansları tek seferde güncellenecek.

TRT 1 güncel frekans bilgileri:

Uydu: TÜRKSAT 4A

Frekans: 11794

Polarizasyon: V Dikey

Sembol Oranı: 30.000

FEC: 3/4

Galatasaray’ın kasası dolacak! Şampiyonlar Ligi’nde servet… İşte futbolcuların alacağı prim

Galatasaray, Young Boys engelini aşarak 18. kez Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedefliyor. Yayın hakları ve UEFA katsayı sıralamasından gelecek paralar Aslan’ın kasasını dolduracak. Galatasaray, gruplara kalmayı hedeflerken, Okan Buruk da İsviçre ekibini yıkacak bir plan hazırladı. Galatasaray, Young Boys karşısına çift santrforlu bir düzenle çıkacak. İsviçre’de oynanan maçta işler kötü giderken, oyuna dahil olduktan sonra attığı iki golle Galatasaray’ın tur umutlarını İstanbul’a taşıyan Batshuayi, hak ettiği formayı aldı.

İki golcü de sahada

Rövanş maçında mutlak zafer için mücadele eden, hatta maçı uzatmamak için 2 farklı kazanması gereken Sarı-Kırmızılılar, sahaya Icardi – Batshuayi ikilisiyle çıkacak. Okan Buruk’un planına göre, Icardi zaman zaman 10 numara gibi oynayıp pas dağıtımına katkıda bulunacak. Aynı zamanda Batshuayi takım savunmasına destek verirken, Icardi ileri uçta bekleyip fırsat kollayacak.

Cimbom’un kasası dolacak!

UEFA’nın bu sezonki formatına göre, 36 takım tek bir grupta yer alacak. Her takımın kura ile belirlenecek 8 rakibi olacak. Bu 8 maçın 4’ü iç sahada, 4’ü dış sahada oynanacak. 8 maç sonunda toplanan puanlara göre ilk 8 sırada yer alan takımlar doğrudan son 16 turuna kalacak. 9 ve 24. sıralar arasında yer alan 16 takım, 2 maçlı bir Play-Off turu oynayacak ve burada kazanan 8 takım da son 16 turuna adını yazdıracak. Play-Off’ta kaybedenler ve 25 ile 36. sırada ligi bitiren takımlar Avrupa Ligi’ne kalamayacak ve bu sezonluk UEFA’ya veda edecek.

25 milyon Euro garanti

Maç sayısının artmasıyla birlikte UEFA’nın para ödülleri de arttı. Katılım ücreti 18 milyon 620 bin Euro’ya çıktı. Galibiyet primi 2.1 milyon Euro, beraberlik primi 700 bin Euro oldu. Lig sonundaki sıralama puanı, 275 bin Euro ile çarpılacak. İlk 8 sıraya 2 milyon Euro, ikinci 8 sıraya 1 milyon Euro daha para ödülü var. Son 16 turundan da ekstra 11 milyon Euro gelecek. Galatasaray’a yayın geliri olarak 6 milyon 720 bin Euro ödenecek. Galatasaray’ın garanti geliri 25 milyon Euro civarında.

Tur primi adam başı 1 milyon TL

Devler Ligi’nden elde edilecek gelire büyük ihtiyaç duyan yönetim, kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Galatasaray’ın bu gece Şampiyonlar Ligi’ne katılması halinde, Sarı-Kırmızılı oyunculara kişi başı minimum 1 milyon TL tutarında prim dağıtılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP