DOLAR 34,2589 0.33%
EURO 37,7978 0.05%
ALTIN 2.927,990,43
BITCOIN 21081772.36442%
İstanbul
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Misli'den günün şampiyon tercihleri
5 okunma

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha...

ABONE OL
Ekim 4, 2024 07:33
Misli'den günün şampiyon tercihleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rizespor – Antalyaspor: Maç Sonucu 1 (1.65 yerine 1.68)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve canlı sohbet özelliği sunan Rizespor – Antalyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Sabri Ugan, ev sahibi ekibin galip geleceğini düşünüyor.

Misli Yazarı Sabri Ugan’ın Yorumu

Ligin 8. haftasının ilk maçı, tahmin etmesi zor bir karşılaşma olarak karşımıza çıkıyor. Çaykur Rizespor ve Antalyaspor’un son performanslarına bakarak bir analiz yapmak yanıltıcı olabilir. Çünkü Rizespor, son dönemde gol bile atamayan bir takım gibi görünüyor. Eğer Antalyaspor’un çok iyi bir formda olmadığını düşünüyorsanız, Rizespor’un galibiyetini tercih edebilirsiniz. Çünkü, “Rizespor bu maçı kazanmazsa, hangi maçı kazanacak?” diyebiliriz. Napoli – Como 1907: Maç Sonucu 1 (1.28 yerine 1.30)

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet&Canlı İzle” seçenekleri bulunan Napoli – Como 1907 karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, ev sahibi ekibin galibiyetini bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Son 5 maçtan 4’ünü kazanan Napoli, haftaya lider olarak giriyor. Maç öncesi kaleci Meret’in adale sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek olması, önemli bir eksik gibi gözüküyor. Ancak Meret’in yerine forma giyecek olan Caprile, geçen sezon Empoli’de ve öncesinde Bari’de başarılı sezonlar geçiren bir kaleci. Como, hücum oyuncusu Cutrone’nin liderliğinde son maçlarda gollü sonuçlar elde etti ve önemli puanlar kazandı. Ayrıca, Como, son 3 maçında Napoli’yi yenen taraf olmuş, bu da dikkat çeken bir detay. Fakat Napoli, geçtiğimiz sezonun çok uzağında ve genel kalite anlamında rakibinin çok üstünde. Bu durumun sonuca yansıyacağını düşünüyorum ve Napoli galibiyetini öneriyorum. Alternatif olarak ise 2,5 gol üstü bahsini öneriyorum. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Misli’den yeni üyelere 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP