DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21571500.49497%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Misli’de günün en çok oynanan maçları
8 okunma

Misli’de günün en çok oynanan maçları

İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların...

ABONE OL
Eylül 14, 2024 09:33
Misli’de günün en çok oynanan maçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray ile Rizespor arasındaki maçta Galatasaray’ın 1-0 galip geldiği bildirildi.

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan bu heyecan verici maçta, Galatasaray’ın kazanacağını düşünen Misli üyelerinin oranı %39’da kaldı.

Misli Yazarı Can Tongo’nun tahmini ise “Karşılıklı Gol Var” şeklinde oldu.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi eleme turunda Y.Boys’a elenmesinin ardından transferlerin de gecikmesiyle birlikte kaos yaşandığı biliniyor. Bu durumun takım performansına etkisinin Rizespor maçıyla netleşmesi bekleniyor. Okan hoca yönetiminde oynanan son 3 maçın da kazanılması, takımın bu sorunlardan uzaklaştığını gösteriyor. Sarı-Kırmızılı ekipte Mauro Icardi ve Sanches sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Osimhen’in kadroda yer alması bekleniyor ancak büyük ihtimalle Batshuayi hücum hattında maça başlayacak.

Rizespor ise evinde Fenerbahçe’ye 5-0 gibi ağır bir mağlubiyet yaşadıktan sonra Kasımpaşa’ya da yenilgiye uğradı. Her iki takımın da gol bulacağı bir 90 dakika bekleniyor.

Real Sociedad ile Real Madrid arasındaki maçta Real Madrid’in galip gelmesi bekleniyor.

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçeneği bulunan bu mücadelede, Real Madrid’in kazanacağını düşünen Misli üyelerinin oranı %59’da.

Misli Yazarı Gökhan Abdik’in tahmini ise “Kylian Mbappe Gol Atar veya Asist Yapar” şeklinde oldu.

La Liga’da sezona iyi bir başlangıç yapamayan Real Madrid, Real Sociedad karşısında kazanmak zorunda. Carlo Ancelotti, Vinicius JR, Rodrygo ve Endrick’in milli takımdan yeni dönmelerinden dolayı maç için hazırlanamadıklarını belirtti. Özellikle Vinicius JR’un ilk 11’de olma ihtimali düşük olduğundan Mbappe’nin gol ya da asist yapması bekleniyor.

Paris Saint Germain ile Stade Brest 29 arasındaki mücadelede Paris Saint Germain’in kazanması bekleniyor.

Misli’de “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan bu önemli maçta, Paris Saint Germain’in galip geleceğini düşünen Misli üyelerinin oranı %37’de.

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın tahmini ise “Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst” şeklinde oldu.

Sezona 3’te 3 ile başlayan PSG, şimdiden liderliği ele geçirdi. Milli takım arası sırasında sakatlanan Zaire Emery’nin bu maçta oynaması zor. Vitinha’nın durumu da belirsiz. Ramos ve Kimbempe de kadroda olmayacak. Donnarumma’nın eşi doğum yaptığı için maçta yer alma ihtimali düşük. İlk iki maçını kaybeden Brest, ligde zayıf takımlardan biri olan Saint Etienne’i yenerek bu sezon ilk galibiyetini aldı. Konuk takımda Lees Melou ve Locko sakat. Paris’in kazanması ve gollü bir mücadele olması bekleniyor.

Misli’den yeni üyelere 50+50 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50+50 TL kazanın. “Şampiyon Oranlar”ın ve özel oyunların yer aldığı Misli’de maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP