DOLAR 34,2967 0.1%
EURO 36,9997 -0.02%
ALTIN 3.019,99-0,25
BITCOIN 2287553-0.21437%
İstanbul
18°

AZ BULUTLU

18:19

AKŞAMA KALAN SÜRE

Kütahyalı Gençten Duygusal İyilik: Telefon Şarj Ücretini Bıraktı
3 okunma

Kütahyalı Gençten Duygusal İyilik: Telefon Şarj Ücretini Bıraktı

ABONE OL
Ekim 23, 2024 11:49
Kütahyalı Gençten Duygusal İyilik: Telefon Şarj Ücretini Bıraktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kütahya’da bir üniversite kampüsünün camisindeki kadınlar mescidi bölümünde, telefonunu şarj eden bir kişi, kullandığı elektrik için minnettarlığını göstermek adına 10 TL bırakıp gitti.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Germiyan Yerleşkesi’ndeki Germiyan Kampüsü Camisi’nin müezzini Osman Arslan, öğle namazından önce mescide geldiğinde, prizin yanında “Telefon şarj ücreti” yazılı bir not ve 10 TL buldu.

Arslan, bu ince davranıştan etkilendiğini ve duygulandığını belirterek sosyal medya hesabından “Sen ne güzel bir insansın, Allah senden razı olsun kardeşim.” mesajını paylaştı.

Arslan, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, notu ve parayı büyük ihtimalle bir üniversiteli genç kızın bıraktığını, çünkü mescidi çoğunlukla kız öğrenciler kullandığını belirtti.

“Namaz vakitleri dışında, iki vakit arasındaki cemaat yoğunluğumuz öğrencilerimizin ders durumuna göre daha fazla oluyor. Camimizin bayanlar kısmında şarj ücreti için bırakılan not ve ücreti şahit oldum. Günümüzde bu tür davranışlar çok değerli. Özellikle gençlerimizin böyle davranışlar sergilemesi çok daha kıymetli. Böyle gençlerimizin olması bizleri duygulandırıyor. Bize bu duyguyu yaşattığı için ve ince davranışından dolayı o kardeşimize çok teşekkür ediyorum.” dedi Arslan.

Kaynak: AA / Ramazan Doğan – Güncel

Sosyal Medya İyilik Güncel Kültür Eğitim Yaşam Medya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.