DOLAR 34,1238 0.29%
EURO 38,1562 0.22%
ALTIN 2.878,051,74
BITCOIN 2146192-0.61624%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Hasta yakınlarından güvenliğe yumruklu saldırı! Hastaneyi ringe çevirdiler
7 okunma

Hasta yakınlarından güvenliğe yumruklu saldırı! Hastaneyi ringe çevirdiler

ABONE OL
Ağustos 12, 2024 09:43
Hasta yakınlarından güvenliğe yumruklu saldırı! Hastaneyi ringe çevirdiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’taki özel bir hastanenin güvenlik kameraları, hasta yakını ve güvenlik görevlileri arasında meydana gelen şiddetli bir kavganın dehşet verici görüntülerini kaydetti. Olayda, iki şüpheli hasta yakını, güvenlik görevlilerine saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alındı.

Dün öğleden sonra 13.30 sıralarında yaşanan olayda, hastanenin güvenlik görevlileri ile tedavi gören bir hastanın yakınları arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine hasta yakınları güvenlik görevlilerine saldırdı. Güvenlik görevlileri kendilerini savunmak için karşılık verince ortalık karıştı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, bir şahsın güvenlik görevlisine yumruk attığı anlar net bir şekilde görülüyor. Kavgayı gören vatandaşlar müdahale ederek tarafları ayırmaya çalıştı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri ise güvenlik görevlilerine saldıran hasta yakınlarını gözaltına aldı.

SALDIRGAN HASTA YAKINLARI GÖZALTINDA

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Olayın nedenleri ve diğer detayları hakkında soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Esenyurt İstanbul Kavga 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP