DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21537170.24917%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Zonguldak’ta Otoparkta Otomobil Yangını: Kundaklama Şüphesiyle İnceleme Başlatıldı
24 okunma

Zonguldak’ta Otoparkta Otomobil Yangını: Kundaklama Şüphesiyle İnceleme Başlatıldı

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 07:38
Zonguldak’ta Otoparkta Otomobil Yangını: Kundaklama Şüphesiyle İnceleme Başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zonguldak’ta bir apartmanın otoparkında park halindeki bir otomobilde yangın çıktı. Dumanlar nedeniyle apartman sakinleri tahliye edilirken, polis olay yerinde inceleme başlattı ve kundaklama şüphesini araştırıyor.

Olay, sabah saat 04.30’da İncivez Mahallesi Aydoğmuş Sokak üzerindeki Sahilkent Sitesi C Blok otoparkında yaşandı. İ.Y.’ye ait 67 ADT 722 plakalı otomobil, park halindeyken aniden alev aldı. İddiaya göre, yangın patlama sesi ile başladı. Yangın kısa sürede yayılarak çevredeki araçlara da zarar verdi. Olayı fark edenler hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerini aradı. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için olay yerine gelerek alevleri kontrol altına aldı. Dumanlardan etkilenen apartman sakinleri tahliye edildi. Yangında otomobil tamamen yanarak hurdaya dönerken, çevresindeki iki araç da hasar gördü. Apartmanın dış cephesi ve garaj kısmı da alevlerden etkilendi.

KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ

Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüpheli bir kişinin elinde bidonla otomobile yaklaştığını ve kısa bir süre sonra yangının başladığını tespit etti. Polis, bu nedenle kundaklama ihtimalini değerlendiriyor ve olayın şüphelisi veya şüphelilerini arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak İnceleme İtfaiye Olaylar İtfaiye Güvenlik Otomobil Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP