DOLAR 34,2090 0.06%
EURO 37,3192 0.28%
ALTIN 2.947,920,74
BITCOIN 23231563.67949%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

15:58

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Zola ve Hakan Çalhanoğlu Akdeniz Mükemmeliyet ödülü alacak
5 okunma

Zola ve Hakan Çalhanoğlu Akdeniz Mükemmeliyet ödülü alacak

Hazırlıkları büyük bir titizlikle yürütülen tören 21 Ekim tarihinde gerçekleşecek. Akdeniz Gazeteciler Derneği’nin prestij projelerinden biri olan tören;...

ABONE OL
Ekim 16, 2024 12:33
Zola ve Hakan Çalhanoğlu Akdeniz Mükemmeliyet ödülü alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu yıl düzenlenecek ödül töreninde, Inter’in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu ve kulüp başkanı Giuseppe Marotta, özel jüri tarafından ödüle layık görüldü. Efsane futbolcu Gianfranco Zola’nın da törende onurlandırılması kesinleşti.

Daha önce açıklandığı gibi, Beşiktaş’a transfer olan İtalyan Milli Futbolcu Ciro Immobile, Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı Antrenörü Danielle Santarelli ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da ödüllendirilecekler arasında yer alıyor.

İtalya Spor Yazarları Derneği (USSI), Avrupa Spor Yazarları Derneği (AIPS) ve Artemisia Vakfı’nın ortaklaşa düzenlediği tören, Roma’nın simge yapıları arasında yer alan ve tarihi bir ihtişama sahip Venedik Meydanı’ndaki Palazzo Valentini’de gerçekleştirilecek.

Bu özel gece, Türk spor dünyasının yanı sıra İtalya’dan olimpiyat şampiyonları, federasyon başkanları ve sanat ile sinema dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirecek ve ödüllerini sunacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.