DOLAR 34,1049 0.25%
EURO 38,1214 0.14%
ALTIN 2.875,911,66
BITCOIN 2139740-1.18124%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

20:32

YATSIYA KALAN SÜRE

ÖZEL | Serdar Dursun: Beşiktaş beni istedi! Jorge Jesus neden geldi ya?
15 okunma

ÖZEL | Serdar Dursun: Beşiktaş beni istedi! Jorge Jesus neden geldi ya?

2021 yılında Darmstadt'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Serdar Dursun bu yıl ayrılana kadar attığı goller, kendine has kişiliğiyle tüm dikkaleri üzerine çeken...

ABONE OL
Eylül 5, 2024 07:35
ÖZEL | Serdar Dursun: Beşiktaş beni istedi! Jorge Jesus neden geldi ya?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Serdar Dursun, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe’den Alanyaspor’a transfer olarak yeni bir maceraya atıldı. Fenerbahçe’de sınırlı süre almasına rağmen adından sıkça söz ettiren Dursun, kariyeri ve Fenerbahçe günleri hakkında samimi açıklamalar yaptı. Almanya’dan Fenerbahçe’ye transferi, Ali Koç ile olan ilişkisi ve yeni takımı Alanyaspor hakkında yaptığı itiraflar dikkat çekti.

İSMAİL KARTAL’A ÖZEL TEŞEKKÜR

Dursun, Almanya’da doğup büyüdüğünü ve Türkiye macerasında en çok İsmail Kartal’ın kendisini geliştirdiğini belirtti. “Kartal sayesinde adımı Türkiye’ye duyurdum.” diyen Dursun, kendisine verdiği süre ve desteğe minnettarlığını dile getirdi.

‘ÇOCUKLARI ALDIM, NAMAZA GÖTÜRDÜM’

Fenerbahçe’deki son maçının ardından Ferdi Kadıoğlu ve arkadaşlarıyla vakit geçiren Dursun, sabah namazına gitmek için 3 gençle karşılaştı. “Onları namaza götüreyim” diyerek gençlere abdest alma ve namaz kılmayı öğretti. Bu anlar sosyal medyada yayıldıktan sonra Dursun’un bu davranışı büyük takdir topladı.

‘FERDİ İÇİN BENİ ARADILAR’

Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton’a transferinden önce Brighton teknik direktörü Fabian Hürzeler’in Dursun’u arayarak oyuncu hakkında bilgi aldığını açıklayan Dursun, Ferdi’yi de transfer öncesinde arayarak durumu bildirdiğini söyledi.

ÖZEL | Serdar Dursun: Beşiktaş beni istedi Jorge Jesus neden geldi ya

‘ALİ KOÇ FENERBAHÇE İÇİN HER ŞEYİ YAPABİLİR’

Almanya’da gol kralı olduktan sonra Union Berlin’e transfer olmak üzereyken Ali Koç’un aradığını ve Fenerbahçe’ye transfer olmaya ikna ettiğini belirten Dursun, Ali Koç’u “Fenerbahçe için her şeyi yapabilecek bir Fenerbahçeli” olarak tanımladı.

FENERBAHÇE’DEN AYRILIK SÜRECİ

Dursun, Fenerbahçe’den ayrılmayı hiç beklemediğini ve bu sürecin kendisini üzdüğünü dile getirdi. Transfer görüşmelerinde yaşanan belirsizlikler ve beklemeler nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını açıkladı.

‘İSMAİL KARTAL KALSAYDI 20 GOL ATARDIM’

Fenerbahçe’de yeterli süre alamadığını düşünen Dursun, İsmail Kartal’ın yönetiminde 20 gol atabileceğini iddia etti. Jorge Jesus’un gelişiyle birlikte kadroda geri plana itildiğini ve beklentilere cevap veremediğini belirtti.

‘BEŞİKTAŞ BENİ İSTEDİ’

Karagümrük’e transfer olduktan sonra Beşiktaş’ın kendisini istediğini ancak bonservis sorunları ve Fenerbahçe’nin izni olmaması nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söyledi.

ÖZEL | Serdar Dursun: Beşiktaş beni istedi Jorge Jesus neden geldi ya

ARDA GÜLER HAKKINDA

Arda Güler’in ilk 11’de yer aldığı ilk maçın Hatayspor maçı olduğunu ve Arda’nın bu maç öncesinde çok heyecanlı olduğunu anlatan Dursun, Arda’nın çalışkan ve özgüvenli bir oyuncu olduğunu söyledi.

ALANYASPOR GÜNLERİ

Dursun, Alanyaspor’a transfer olduktan sonra ilk 20 günü takımla ayrı geçirdiğini ve bu durumun kendisini zorladığını belirtti. Fatih Tekke’nin farklı stiliyle uyum sağlamakta zorlandığını ve ilk sürecin kendisini yıprattığını dile getirdi.

‘JORGE JESUS GELMESEYDİ BENİM HAYATIM BAŞKA OLURDU’

Dursun, Jorge Jesus’un Türkiye’ye gelmesinin kariyerini olumsuz etkilediğini ve bu durumun pişmanlık duymasına neden olduğunu açıkladı. “Jesus’un Türkiye’ye gelmeseydi benim hayatım farklı olurdu. O gelmeseydi 20 golü rahatlıkla atardım. Milli Takımda oynardım.” diyen Dursun, hedefinin yeniden Milli Takıma dönmek ve Dünya Kupası’nda forma giymek olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP