DOLAR 34,0812 0.18%
EURO 38,0752 0.01%
ALTIN 2.840,870,43
BITCOIN 21767252.89072%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ÖZEL | Fenerbahçe'de Jose Mourinho gerçeği ortaya çıktı! İlk temas Mart ayında…
6 okunma

ÖZEL | Fenerbahçe'de Jose Mourinho gerçeği ortaya çıktı! İlk temas Mart ayında…

Jose Mourinho’nun göreve gelmesinde başrolü oynayan Mario Branco, Portekizli teknik adamın Roma’dan ayrılma ihtimalini duyunca herkesten önce harekete geçmiş....

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 07:35
ÖZEL | Fenerbahçe'de Jose Mourinho gerçeği ortaya çıktı! İlk temas Mart ayında…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin Jose Mourinho’yu teknik direktörlük koltuğuna oturtma sürecinde Sportif Direktör Mario Branco önemli bir rol üstlendi. Geçtiğimiz sezon başkanlık yarışında Aziz Yıldırım’ın da Mourinho’yu gündeme getirmesiyle, Portekizli teknik adamın Fenerbahçe’ye transferi hakkında meraklı gözler vardı. Sonunda Başkan Ali Koç, Mourinho’yu kadrosuna katan isim oldu.

İLK TEMAS MART AYINDA

FANATİK’in ulaştığı bilgilere göre Branco, Mart ayında Mourinho’nun Roma’dan ayrılacağı haberini duyduğunda, Başkan Koç’a durumu bildirdi ve vatandaşıyla ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

ÖZEL | Fenerbahçede Jose Mourinho gerçeği ortaya çıktı İlk temas Mart ayında...

KARTAL’IN DURUMUNU BEKLEDİ

Mourinho’dan olumlu yanıt alan Branco, İsmail Kartal ile Fenerbahçe’nin yollarını ayırmasının kesinleşmesiyle, kulübün projesini içeren bir dosyayla tekrar Mourinho’nun yanına gitti. Bu görüşmede Mourinho’yu etkilemeyi başaran Branco, üçüncü görüşmede Başkan Koç’u da dahil etti. Sonuç olarak, Mourinho ve Fenerbahçe, yıllık 10.5 milyon Euro net maaş ve 1.5 milyon Euro bonuslarla (teknik ekibi dahil) toplam 12 milyon Euro’ya anlaşmaya vardı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP