DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2136083-1.01053%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

19:09

AKŞAMA KALAN SÜRE

Zeki Sincar, Aydemir Akbaş’ın Cenazesinde Yaşananları Anlattı
21 okunma

Zeki Sincar, Aydemir Akbaş’ın Cenazesinde Yaşananları Anlattı

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 09:48
Zeki Sincar, Aydemir Akbaş’ın Cenazesinde Yaşananları Anlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş’ın vefatı, Türk sinemasına büyük bir kayıp olarak yansırken, cenaze töreninde yaşananlar sektördeki gerçekleri bir kez daha gözler önüne serdi. Film ve müzik yapımcısı Zeki Sincar, Akbaş’ın son yolculuğunda yaptığı konuşmada, sinema sektöründe hüküm süren “ego imparatorluğu”na sert eleştirilerde bulundu.

Sincar, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sinema sektörü, adeta bir futbol ligi gibi, kendilerini zirvede görenlerle, ikinci plana atılanları birbirine düşüren bir yapıya sahip. Kendilerini ‘şampiyonlar liginde’ sananlar, diğerlerini aşağılayarak, onları ‘dilenci’ ya da ‘deli’ ilan ediyorlar. Kendi görgüsüzlüklerini, aşırı alkol tüketimlerini ve diğerlerine karşı saygısız tavırlarını unutmuş bir şekilde, insanları hor görüyorlar. Bu ego imparatorları, herkesin onlara yaklaşmasını engelleyecek kadar çok korumayla çevrili olmalarına rağmen, nasıl oluyor da oradan para ya da iş istendiğinde bunu kabul edemiyorlar? Bu tamamen yalan! Ünlü arkadaşlarının bile fotoğrafında yer almasını hazmedemeyen, yıllardır ruhsal sorunlarla boğuşan insanlar, başkalarını ‘deli’ olarak nitelemeye nasıl cüret edebiliyor? Bu ego imparatorları, dün bir kez daha insanları aşağılamadan geri durmadılar.”

Aydemir Akbaş’ın cenazesi, Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen törenin ardından Levent’teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla Feriköy Mezarlığı’na defnedildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP