DOLAR 34,0875 0.19%
EURO 38,0858 0%
ALTIN 2.834,930,22
BITCOIN 21474673.46901%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Yusuf Yazıcı bombası! Galatasaray istemişti ezeli rakip devreye girdi
16 okunma

Yusuf Yazıcı bombası! Galatasaray istemişti ezeli rakip devreye girdi

Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Süper Lig ekipleri transfer çalışmalarını sürdürüyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor,...

ABONE OL
Eylül 10, 2024 07:34
Yusuf Yazıcı bombası! Galatasaray istemişti ezeli rakip devreye girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Son Dakika Transfer Haberleri: Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan Flaş Gelişmeler!

**09:27 – 10 Eylül 2024**

**Aslan Zalewski’nin ardından iki yıldız daha Galatasaray’ın peşinde!**

Galatasaray, transfer döneminin son haftasına hızlı başladı. Sarı-Kırmızılılar, Roma’dan Nicola Zalewski’nin transferinde önemli bir mesafe kat etti ve İtalyan ekibi Galatasaray’ın teklifini kabul etti. Anlaşma, Zalewski ile yapılacak görüşmelere kaldı. Galatasaray yönetimi, oyuncunun menajeriyle yoğun bir şekilde görüşüyor.

Galatasaray, ayrıca Eintracht Frankfurt’tan Junior Dina Ebimbe ve Fransız futbolcu Alexsandro Ribeiro ile de ilgileniyor.

**09:33 – 10 Eylül 2024**

**Emre Mor transferinde sürpriz gelişme!**

Fenerbahçe’den beklentileri karşılayamayan Emre Mor, Hatayspor’a transfer oluyor! Hatayspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, yetenekli oyuncuya talip oldu ve iki kulüp arasında anlaşma sağlandı. Emre Mor’un da transferi kabul etmesi durumunda imzalar atılacak.

**09:32 – 10 Eylül 2024**

**Orban için yeni teklif**

Trabzonspor, Lyon’un genç forveti Gift Orban için kiralama bedelini 1.5 milyon Euro’ya çıkardı. Lyon kulübü, 6 milyon Euro zorunlu satın alma maddesi ve bir sonraki satıştan pay talep ediyor. Trabzonspor, satın alma maddesini kabul etti ancak satıştan pay talebini reddetti.

**09:28 – 10 Eylül 2024**

**Beşiktaş’a bir müjde daha!**

Beşiktaş, kadrosundaki yabancı oyuncu sayısını azaltmaya devam ediyor. Aboubakar’ın Hatayspor’a transferinin ardından, Alexander-Oxlade Chamberlain de Eyüpspor’a gitmeye yakın. Beşiktaş yönetimi, Chamberlain’i göndermekte kararlı ve İstanbul ekibi oyuncuyla görüşmelere başladı.

**09:25 – 10 Eylül 2024**

**Fenerbahçe’ye Medina’dan sonra bir tangocu daha!**

Ocak ayında Cristian Medina’yı kadrosuna katacak olan Fenerbahçe, bir başka Arjantinli yıldızın peşinde. Sarı-Lacivertliler, Velez Sarsfield’den Christian Ordonez’i takip ediyor. Benfica ve Porto da genç oyuncunun transferi için yarışıyor.

**09:30 – 10 Eylül 2024**

**Yusuf Yazıcı bombası! Galatasaray derken…**

Beşiktaş, sağ bek transferinde Kieran Trippier için girişimlerde bulundu ancak Newcastle United Teknik Direktörü Eddie Howe, oyuncunun satışına sıcak bakmıyor. Bu gelişme üzerine Beşiktaş, alternatifler aramaya başladı.

Kara Kartal, sağ bek transferinde James Tavernier’i kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, eski öğrencisi olan Tavernier’in transferini istiyor.

Beşiktaş, kanat transferinde ise Brezilya ekibi Internacional’den Wesley ile görüşüyor. Ancak Güney Amerika kulübü, oyuncunun bonservisi için 10 milyon Euro talep etti. Beşiktaş ise bu rakamı yüksek buluyor.

Son iddialara göre Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Beşiktaş’la anlaşmaya yakın. Oyuncunun menajeri, siyah-beyazlılarla görüştü ve transferin kısa sürede resmiyete dökülmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
facebook
twitter
email
whatsapp

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP