DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150601-0.98834%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Young Boys – Galatasaray maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de
14 okunma

Young Boys – Galatasaray maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de

Sezona formsuz giren İsviçre şampiyonu Young Boys, Süper Lig şampiyonu Galatasaray'ı Wankdorf'ta konuk ederken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı...

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 07:34
Young Boys – Galatasaray maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Misli'de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz sezon İsviçre Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Young Boys, yeni sezona istediği gibi başlayamadı. İlk üç maçını kaybetmelerinin ardından son iki maçta iki beraberlik elde ettiler. 5 hafta sonunda 2 puanla 12 takımlı ligde 11. sırada yer alıyorlar. Geçen sezonun “1 numarası” Anthony Racioppi takımda kaldı, ancak kadroda önemli bir kayıp yaşanmadı. Maçlarını, yapay çim sahada bulunan Stadion Wankdorf’ta oynuyorlar. Ebrima Colley’nin Atalanta’dan transferi gerçekleşti. Savunmaya Tanguy Zoukrou katıldı ve sol kanat için Alan Virginius Lille’den kiralandı. Sağ bek Saidy Janko ve hücum oyuncularından Kastriot Imeri sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Orta alanda Filip Ugrinic, hücumda Meschak Elia ve Cedric Itten dikkat çeken isimler arasında.

Süper Kupa’da Beşiktaş’a 0-5’lik ağır bir yenilgiyle başlayan Galatasaray, Süper Lig’de ilk iki maçını 2-1’lik skorlarla kazanmayı başardı. Davinson Sanchez sakatlığı nedeniyle ve Kaan Ayhan cezası nedeniyle İsviçre’ye gidemediler. Barış Alper Yılmaz da mide rahatsızlığı nedeniyle takıma katılamadı, ancak teknik direktör Okan Buruk maç günü hakkında son durumuna göre karar vereceğini belirtti. Eksikler nedeniyle sağ bekte Elias Jelert ve sol bekte Derrick Köhn’ün oynaması bekleniyor. Sağ kanatta Hakim Ziyech ve sol kanatta Kerem Aktürkoğlu görev alacaklar. Orta alanda Lucas Torreira ve Gabriel Sara ikilisini izleyeceğiz. Hücumun en ucunda Mauro Icardi ve arkasında Dries Mertens olacak.

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

– Young Boys’un Avrupa’daki son 8 maçının 6’sında karşılıklı goller oldu.

– Galatasaray’ın Avrupa’daki son 10 maçının 9’unda karşılıklı goller oldu.

– Maçın Alman hakemi Daniel Siebert bu sezon 1 maç yönetti ve 10 sarı kart çıkardı. (Geçen sezon 35 maçta 160 sarı kart, 6 kırmızı kart ve 10 penaltı verdi.)

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Misli’nin iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok tercih ettiği seçenek “Galatasaray kazanır” oldu. Misli üyelerinin %35’i sarı-kırmızılıların İsviçre’deki ilk maçta galibiyete yakın olduğunu düşünüyor. %14’lük bir kesim ise kuponlarına “2.5 ÜST” tercihini eklemiş ve maçta en az 3 gol olacağını düşünüyor.

Young Boys - Galatasaray maçı Şampiyon Oran seçenekleri ile Mislide

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP