DOLAR 34,2146 -0.03%
EURO 37,5449 0.17%
ALTIN 2.875,860,23
BITCOIN 2083155-2.10511%
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:56

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Yıldız Holding, Yapay Zeka Akademisi’ni Hayata Geçirdi
11 okunma

Yıldız Holding, Yapay Zeka Akademisi’ni Hayata Geçirdi

ABONE OL
Ekim 9, 2024 09:47
Yıldız Holding, Yapay Zeka Akademisi’ni Hayata Geçirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldız Holding, çalışanlarının yapay zekanın geleceğine hazırlanmalarını sağlamak için Yapay Zeka Akademisi’ni (AI Academy) başlattı. Bu adım, “İnsana Yatırım” yaklaşımını benimseyen Holding’in çalışanlarını yeni yetkinliklerle donatma hedefini yansıtıyor.

AI Academy, yapay zekanın günlük hayattaki etkilerine ve gelecekteki potansiyeline odaklanarak özel olarak tasarlandı. Programa, yapay zekanın temellerini öğrenmek, ileri uygulamalara hakim olmak ve sektör uygulamaları hakkında bilgi edinmek isteyen Holding çalışanları başvuru yapabiliyor.

Akademideki dersler, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan “Yerinde AR-GE Merkezi” statüsü alan Yıldız Tech ekibi tarafından Yıldız Holding’in Çamlıca Kampüsü’nde veriliyor. 4 Ekim’de başlayan Yapay Zeka Akademisi, Holding çalışanlarını işin geleceğine hazırlayan Analitik Akademi’nin devamı niteliğinde.

“Dijital dönüşümle çalışanlarımızı geleceğe hazırlıyoruz.”

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Tütüncü, iş dünyasındaki paradigma değişimleri göz önüne alındığında yapay zeka teknolojilerinin giderek önem kazandığını vurgulayarak, çalışanların yetkinliklerine yatırım yapmanın hayati önem taşıdığını belirtti.

Tütüncü, Holding’in “İnsana Yatırım” yaklaşımıyla bugüne kadar birçok öncü eğitim programı başlattığını hatırlattı. “İşin Geleceği” kapsamında atılan adımların amacının, insan kaynağını ve şirketleri geleceğe hazırlamak olduğunu ifade eden Tütüncü, “Sürdürülebilir başarının en önemli unsuru çalışanlarımızdır.” dedi.

Tütüncü, hedeflerine sadece alanında uzman, yüksek yetkinliğe sahip ekiplerle ulaşabileceklerine dikkat çekerek, Holding bünyesinde çalışanların yetkinliklerini artıran ve entelektüel birikimlerine katkı sağlayan birçok eğitim programı hayata geçirdiklerini belirtti.

“Yıldız Tech ve Yıldız Holding İnsan ve İş Destek Başkanlığı’nın iş birliğiyle ‘birbirimizden öğrenme’ yaklaşımıyla tasarlanan bu programla, Holding çalışanlarımızın bu alanda yetkinliklerini geliştireceklerine, iş süreçlerinin iyileştirilmesine ve verimliliğin artırılmasına katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. Bu eğitimlerle dijitalleşen iş dünyasında Yıldız Holding çalışanlarını bir adım öne taşıyor, geleceğe hazırlıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Muhammet Fatih Kabasakal – Ekonomi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yıldız Holding Teknoloji Ekonomi Çamlıca Eğitim

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP