DOLAR 34,2424 0.03%
EURO 37,1942 -0.1%
ALTIN 3.011,660,55
BITCOIN 23402430.2215%
İstanbul
15°

AÇIK

15:52

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Yenidoğan Çetesi Soruşturmasında Reyap Hastanesi’nin Tabelası Branda ile Örtüldü
8 okunma

Yenidoğan Çetesi Soruşturmasında Reyap Hastanesi’nin Tabelası Branda ile Örtüldü

ABONE OL
Ekim 21, 2024 07:45
Yenidoğan Çetesi Soruşturmasında Reyap Hastanesi’nin Tabelası Branda ile Örtüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’taki Özel Reyap Hastanesi’nin tabelası, “Yenidoğan Çetesi” soruşturmasında adı geçen hastanelerde yaşanan son gelişmeler nedeniyle branda ile örtüldü. Soruşturmada adı geçen hastanelerin faaliyetlerine yönelik çalışmalar devam ediyor.

İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, bebek ölümleriyle ilgili soruşturma kapsamında hastanelerde incelemelerini sürdürüyor. Ruhsatı iptal edilen hastaneler arasında yer alan Reyap Hastanesi’nde ise hastalarının sevkini almak için bekleyen yakınları endişeli bir bekleyiş içinde.

‘CANSIZ BEDENLERİNİ BİZE TESLİM ETTİLER’

Yakınlarının sağlıklı olmasına rağmen hastanenin ihmali nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia eden Kudret Kısa, “Hastaneye gelen 7-8 akrabamızın sağlığı gayet iyiydi. Ancak yoğun bakıma alındılar ve maalesef cansız bedenlerini bize teslim ettiler. Gerçekten kapatıldığını ve işlem yapıldığını merak edip geldim” dedi.

‘DİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUZ BU İNSANLIK DIŞI’

Hastanede tedavi gören bir hastanın sevkini almak için gelen bir kişi ise, “Hastamızı ziyaret etmeye geldik. Akşamüstü sevkini isteyeceğiz. Hastanenin kapatılması en doğru karar. Bu insanlık dışı olaylar karşısında diyecek söz bulamıyoruz” dedi.

TABELA BRANDA İLE ÖRTÜLDÜ

İddianamede adı geçen Reyap Hastanesi’nin tabelasının branda ile örtülmesi, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Polis ekiplerinin hastane önünde bekleyişi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yenidoğan Çetesi Yenidoğan Esenyurt Hastane 3-sayfa Sağlık Güncel Hukuk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP