DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Yeni Malatyaspor 1. Lig'den çekilmek için haber bekliyor
13 okunma

Yeni Malatyaspor 1. Lig'den çekilmek için haber bekliyor

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, ligden çekilmek için Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) dönüş beklediklerini, 10...

ABONE OL
Ağustos 8, 2024 11:34
Yeni Malatyaspor 1. Lig'den çekilmek için haber bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, AA muhabirine verdiği demeçte, 6 Şubat 2023’te yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle geçen sezon Trendyol 1. Lig’den çekildiklerini ve bu sezon da aynı şekilde hakları saklı kalmak kaydıyla TFF’den çekilme talebinde bulunduklarını belirtti.

Gevrek, önceki TFF yönetimine lige katılmama talebini sözlü olarak ilettiğini ifade ederek şunları söyledi: “Önceki TFF yönetimi de şifahen bize, hakkımız saklı kalmak kaydıyla bu sezon da lige katılmayabileceğimizi belirterek, ‘Ona göre planınızı yapın’ dedi. Eski yönetim, lige katılmama kararımızı onayladı, ancak resmi imzayı atmadı. Resmi imza atılmayınca yeni göreve gelen TFF yönetimi, ‘Yeni Malatyaspor lige katılsın’ dedi. Şu anda ne futbolcumuz, ne tesisimiz, ne de sahamız var. Mevcut futbolcularımızı da kiraya verdik. Zaten Malatya’ya getirmekte zorlanıyorduk. Hiç futbolcumuz yok. Pendikspor maçına çıkma imkanımız sıfır. İstesek de çıkamıyoruz. Federasyona tekrar başvuru yaptık. İnanıyoruz ki bu karar yeniden gözden geçirilir. Bu durumu Cumhurbaşkanımıza da mektupla bildireceğiz. TFF’nin bu kadar sıkıntı yaşamış Yeni Malatyaspor ve Malatya halkına bir daha travma yaşatmayacağına inanıyoruz.”

Yeni Malatyaspor, fikstüre göre iç saha maçı kapsamında 10 Ağustos Cumartesi günü İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Pendikspor ile karşılaşacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP