DOLAR 34,1041 0.22%
EURO 38,1317 0.12%
ALTIN 2.840,700,42
BITCOIN 21574051.81699%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

"Yaralı Türk vatandaşını İmamoğlu yurda getiriyor" iddialarına büyükelçiden açıklama var
4 okunma

"Yaralı Türk vatandaşını İmamoğlu yurda getiriyor" iddialarına büyükelçiden açıklama var

ABONE OL
Ağustos 10, 2024 07:44
"Yaralı Türk vatandaşını İmamoğlu yurda getiriyor" iddialarına büyükelçiden açıklama var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Endonezya’nın turistik Bali Adası’nda kaza geçiren Türk vatandaşı Tuğcan Işık, özel bir hastanede tedavi görüyordu. Işık’ın tedavisi için yeterli maddi kaynağın olmaması üzerine Endonezya Büyükelçiliği harekete geçti.

“TÜRKİYE’YE TRANSFERİ GÜNDEMİMİZE ALDIK”

Sosyal medyada yayılan iddialara göre Işık’ın Türkiye’ye getirilmesinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun maddi destek sağladığı söyleniyordu. İddiaların ardından Endonezya Büyükelçisi Talip Küçükcan bir açıklama yayınladı. Küçükcan, Işık’ın tedavisinin Türkiye’ye transferini gündemlerine aldıklarını belirtti.

Endonezya'da kaza geçiren Türk vatandaşının İmamoğlu tarafından yurda getirileceği iddiaları sonrası büyükelçiden açıklama

“HASTAMIZ UYGUN İLK UÇAKLA TÜRKİYE’YE GETİRİLECEK”

Büyükelçi Küçükcan, Işık’ın Türkiye’ye getirilmesi için THY Cakarta ve Bali ofis yöneticileri ile irtibata geçtiklerini ve 24 saatten kısa sürede çözüm üretildiğini vurguladı. Küçükcan, Işık’ın uygun ilk uçakla Türkiye’ye getirileceğini duyurdu.

img

Tartışmalara son noktayı koydu

img

G.Saray maçı sonrası resmen isyan etti

img

Süper Lig kulübünün forma tanıtımı olay oldu

“VATANDAŞLARIMIZ ÖNCELİĞİMİZDİR”

Küçükcan, devletin tüm kurumlarının yurtdışında vatandaşlarının yanında olduğunu belirterek, Işık’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca, Işık’a yardım edenlere, Büyükelçilik çalışanlarına, THY yetkililerine ve tüm kurumlara teşekkür etti. Küçükcan açıklamasını, “Vatandaşlarımız önceliğimizdir.” sözleriyle sonlandırdı.

Haberler.com / Abdullah Aydemir – Yaşam

Ekrem İmamoğlu Talip Küçükcan Ekrem İmamoğlu Büyükelçilik Sosyal Medya Bali Adası Endonezya Endonezya Türkiye Sağlık Yaşam Dünya Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP