DOLAR 34,1135 0.28%
EURO 38,1071 0.11%
ALTIN 2.857,561,01
BITCOIN 21654942.41854%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

‘Yalan’da beklenmedik ittifak! Haluk her şeyin sonunu getirecek adımı attı
8 okunma

‘Yalan’da beklenmedik ittifak! Haluk her şeyin sonunu getirecek adımı attı

Pazartesi akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yalan' dizisinin yeni bölümü 12 Ağustos'ta yayınlandı. İlgiyle izlenen dizinin son bölümünde Haluk, Duru'nun kendi kızı olmadığını öğrendi. İşte detaylar...

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 10:58
‘Yalan’da beklenmedik ittifak! Haluk her şeyin sonunu getirecek adımı attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Süreç Film tarafından üretilen “Yalan” dizisi, dün akşam 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği dizi, Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Zeynep Eronat ve Ozan Yiğit gibi başarılı isimleri kadrosunda bulunduruyor.

Dizinin son bölümünde yaşanan olaylar, izleyicileri ekrana kilitledi. Kerim ve Duru’yu yakalayan Hazal, öfkesinden deliye döndü. Onları ayırmaya çalışan Melike’nin çabaları sonuçsuz kaldı. Hazal, öfkesini Melike’den çıkardı.

Kerim, zorlu bir seçimle karşı karşıya kaldı: Ya Hazal, ya Amerika. Zehra ve Melike, Hazal yüzünden bir kez daha karşı karşıya geldi. Duru ise öğrendiği gerçekler ve yaptıklarının sonuçları ile herkesten uzaklaşmaya karar verdi. Haluk ise Duru hakkındaki gerçeklere bir adım daha yaklaştı.

Hülya, Kadir’in sırlarını bildiğini ortaya çıkararak ortalığı birbirine kattı. Bunun üzerine Kerim, tam anlamıyla köşeye sıkışmış hissetti ve Amerika’ya gitmeye karar verdi.

Melike, Kerim’in sırrını öğrendiğinde ona karşı yumuşadı ancak Kerim kararlı bir şekilde yüzüğü bırakarak Hazal’ın çığırından çıkmasına neden oldu.

Berrak, Haluk’u oyalamak için farklı yöntemlere başvurdu. Seher ise Kadir’e yaklaşma çabalarının sonuçsuz kalması üzerine Cengiz ile beklenmedik bir ittifak kurdu.

Melike’nin Duru’ya karşı duygularının beklenmedik bir şekilde ortaya çıkmasıyla, Haluk her şeyi değiştirecek adımı attı. Artık gerçeği ortaya dökme zamanı gelmişti.

Kadir, Melike’ye olan aşkını Hazal’a anlattı.

“Yalan”, yeni bölümleriyle her Pazartesi akşamı 20:00’de Kanal D’de!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP