DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21279811.02291%
İstanbul
25°

AÇIK

12:58

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

“Yalan” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Melike Hazal’ı durdurabilecek midir?
2 okunma

“Yalan” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Melike Hazal’ı durdurabilecek midir?

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği dizisi Yalan, yeni bölümü ile ekrana geliyor.

ABONE OL
Ekim 5, 2024 07:28
“Yalan” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Melike Hazal’ı durdurabilecek midir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cezaevinden çıktıktan sonra karmaşık bir yalanlar ağında bulanan Melike’nin hikayesini anlatan dizi, yeni bölümünde gerilimi daha da artırıyor.

Haberin Devamı

Hazal’dan duyduğu gerçekler Melike’yi şoke ederken, Hazal ise panik içinde kendini affettirmeye çalışır. Ancak Cengiz’in yaralanma haberi herkesi hastaneye koşturur. Melike’yi gören Hülya, yıllarca biriktirdiği öfkesini ondan çıkarmaya çalışır ve iki kardeş yine karşı karşıya gelir. Olayla ilgili şüphelerin Karacalar’a yönelmesi, Hülya’yı düşüncesiz bir intikam planına sürükler. Intikam ateşiyle yanıp tutuşan Hülya, Karacalar’ın öfkesinden nasibini alır. Bu sırada davanın tek tanığı Necdet’in ölümüyle sarsılan Yaman, dosyayı çözmek için sağlam delillere ihtiyaç duyar. Necdet’in ölümünden dolayı suçluluk hisseden Hazal, Yusuf’tan teselli bekler fakat Yusuf onu kendi safına çekmeye çalışır. Yaman ise Yusuf’un Cengiz’le olan bağlantısını ve Aksoylar’ın CEO’su olduğunu öğrenince onu köşeye sıkıştırır. Her taraftan kuşatılan Yusuf, abisi Kerim’in de Berrin’le olan ilişkisine dair şüpheleri yüzünden zor durumda kalır. Kerim, Yusuf’un bu şüpheleri incelikle yalanlarken, bir yandan da bir şeyler yapması gerektiğini anlar. Kadir ise annesiyle hesaplaşmak isterken, Zehra’nın hastalığı hakkında doktorun verdiği yeni bilgiler onu şoke eder. Zehra da kendini kötü bir sona hazırladığını düşünerek Hazal’ı yanından ayırmak istemez. Her şeyi kaybedeceğini düşünen Hazal ise kendi planını yapmıştır. Zehra’yı da oyununa getiren Hazal’ın akıl almaz planını öğrenen Melike, bu sefer ona karşı sert bir tavır sergiler. Hazal, cehennemden ancak Duru’yu yok ederek çıkacağına inanır. Peki Melike, gözü dönmüş Hazal’ı durdurabilecek midir?

Haberin Devamı

“Yalan” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Melike Hazal’ı durdurabilecek midir

Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı Yalan dizisinin yönetmen koltuğunda Ersoy Güler otururken, senaryoyu Leyla Uslu Öter kaleme alıyor.

Haberin Devamı

“Yalan” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Melike Hazal’ı durdurabilecek midir

“Yalan”, yeni bölümüyle 05 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.