DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21565650.7516%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

‘Yalan’, yargıya taşındı!
18 okunma

‘Yalan’, yargıya taşındı!

Kanal D’nin sürükleyici dizisi 'Yalan', yargıya taşındı! Dizinin yeni bölümünde Melike kendini aklamak için gittiği adliyede Cumhuriyet Savcısı Yaman Arıkan (Gökberk Demirci) ile tesadüf eseri karşılaşınca kocasının katilini bulma yolunda büyük bir adım attı.

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 07:13
‘Yalan’, yargıya taşındı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz akşamlarının sevilen dizisi ‘Yalan’, 11. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Haluk, gerçeğin ortaya çıkması için Melike’yi DNA testine zorladı. Test sonucunda adliyeye giden Melike, 20 yıl önce davasına bakan hakimle görüşmek istedi. Kocasının gerçek katilinin bulunması için davanın yeniden açılmasını talep etti.

Haberin Devamı

Ancak hakim, Melike’nin sözlerini duymak istemedi ve güvenlik görevlileri tarafından odasından çıkarıldı. Bu duruma sinirlenen Melike, adliyeden “Ben suçsuzum!” diye bağırarak çıktı. Melike’nin çığlıklarını duyan Savcı Yaman Arıkan, dosyanın yeniden değerlendirileceğini duyurdu.

‘YALAN’ SON BÖLÜM

HAZAL NE YAPACAK?

Melike’nin DNA testi yaptırdığını öğrenen Hazal yıkıldı. Kadir, Haluk’un Melike’yi DNA testine götürdüğünü öğrenince onu korumak için adamlarını peşine taktı. Durumdan haberdar olan Melike, adamları şikayet etmekle tehdit etti. Berrin ve Melike’nin iş birliği yaptığını düşünen Haluk ise Melike’yi kaçırdı. Peki Melike ve Berrin, Haluk’un elinden kurtulabilecek mi?

Yalan, yargıya taşındı

Duru, gerçeği öğrenecek mi? Büyük bir yıkım yaşayan Hazal ne yapacak? Tüm bu soruların cevabı Yalan’ın yeni bölümünde verilecek.

Haberin Devamı

Yalan, yargıya taşındı

TECRÜBELİ KADRO

Hakan İnan’ın yönettiği dizinin senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme aldı. Yapım Süreç Film, yapımcılık ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’ya ait. Yalan’ın oyuncu kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Yalan, yargıya taşındı‘Yalan’, heyecan dolu yeni bölümleriyle yaz boyunca her pazartesi Kanal D’de yayınlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP