DOLAR 34,0902 0.2%
EURO 38,1134 0.13%
ALTIN 2.845,910,60
BITCOIN 21731122.79067%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Yalan dizisinin 10. bölümünde büyük sürprizler yaşandı
5 okunma

Yalan dizisinin 10. bölümünde büyük sürprizler yaşandı

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 09:48
Yalan dizisinin 10. bölümünde büyük sürprizler yaşandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalan dizisinin heyecan dolu 10. bölümü, yeni sezon bölümleriyle ekrana geldi. Bölümde, Duru ile Kerim’in yakınlaşması Hazal’ı çıldırtmış, Duru’ya saldırmasına neden olmuştu. Olaylara tanık olan Melike, Hazal’ı durdurmak için ona tokat atmak zorunda kalmıştı. Hazal ise öfkesini Melike’den çıkarmaktan geri durmamıştı. Yaşananlar Duru’nun evi terk etmesine yol açmıştı. Bölümün final sahnesi ise Haluk’u şaşkınlığa uğratan bir gerçeği ortaya koydu: Duru, Haluk’un kızı değildi.

Duru ve Kerim’in yakınlaştıklarını gören Hazal, öfkeyle Duru’nun üzerine yürümüştü. Olanları gören Melike, iki kızı ayırmaya çalışmış, ancak Hazal’ın saldırısına uğramıştı. Hazal’ın öfkesi Melike’ye yönelmiş, Duru ise yaşananların getirdiği ağır yükün altında kalarak evden ayrılmıştı. Hülya, Kerim’lerin evine giderek ortalığı karıştırmıştı. Emin de Kerim’i zorlu bir seçimle karşı karşıya bırakmıştı: Ya Hazal ile evlenecekti ya da Amerika’ya geri dönecekti. Kerim, herkesin daha fazla zarar görmemesi için Amerika’ya gitmeye karar vermişti.

img

İzlediği oyunlara özenen genç, çay bahçesinde katliama kalkıştı: Çok sayıda yaralı var

img

“Evlendiğimin ertesi sabahı nasıl boşanabilirim diye uyandım”

img

“Sözlerimi hiçbir şekilde kesmeyin” demişti! Tutuklandı

HALUK, DURU’NUN GERÇEK KIZI OLMADIĞINI ÖĞRENDİ

Yalan dizisi, final sahnesiyle izleyicileri ekranlara kilitledi. Duru’nun kendi kızı olup olmadığı konusunda şüpheye düşen Haluk, Duru’nun diş fırçası ve tarağını alarak DNA testi yaptırdı. Sonuçlar Haluk’u şoke etti: Duru, onun biyolojik kızı değildi. Haluk, Berrin’den intikam almak istese de önce Duru’nun yanına gitti. Bu sırada Duru, Melike ile konuşmak için onu çiftliğe çağırdı. Melike de Duru’nun yerini Kerim’e söyledi, son kez görüşmeleri ve Melike’nin kendini aklaması için. Kerim’in geldiğini gören Duru sinirlendi, konuşmaktan kaçınmak için ata bindi. Duru attan düştüğünde Melike “kızım” diye bağırdı. Bu anları uzaktan izleyen Haluk gerçekleri kavradı ve Duru’nun annesinin Melike olduğunu anladı. Haluk, Melike’nin karşısına çıkarak “Sen Duru’nun annesisin” dedi ve Melike’ye DNA testi yaptırmak istediğini söyledi.

Yalan dizisinin yönetmen koltuğunda Hakan İnan oturuyor. Senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme aldı. Yapım Süreç Film’e, yapımcılığı ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’ya ait. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

Yalan, yeni bölümleriyle yaz boyunca her pazartesi Kanal D’de yayınlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Dizi Televizyon Dizi Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP