DOLAR 34,1204 0.3%
EURO 38,0636 0%
ALTIN 2.868,881,41
BITCOIN 21469830.27931%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

YALAN DİZİSİ SON BÖLÜM: Yalan dizisi 14. bölümde neler oldu? Yalan dizisi Haluk öldü mü,  Melike mi öldürdü?
24 okunma

YALAN DİZİSİ SON BÖLÜM: Yalan dizisi 14. bölümde neler oldu? Yalan dizisi Haluk öldü mü, Melike mi öldürdü?

Kanal D’nin yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği yeni dizisi 'Yalan' 14. bölümüyle ekranlara geldi. Bu bölümde; Berrin, Yusuf Kaleli'yi cezaevinden kurtardı. Haluk, Melike'nin her şeyi bildiğini fark ederek ondan kurtulmak istedi. Kadir bir kez daha Melike'ye olan duygularını itiraf etti. Yusuf ve Berrin kurdukları tuzakla Haluk'u öldürdü. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 10, 2024 07:13
YALAN DİZİSİ SON BÖLÜM: Yalan dizisi 14. bölümde neler oldu? Yalan dizisi Haluk öldü mü,  Melike mi öldürdü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadir, emniyette ifade verip işlemlerini tamamladıktan sonra serbest bırakıldı. Savcı Yaman, Melike’yi de yanına çağırarak Kadir hakkında hatırladığı çarpıcı bir detay olup olmadığını sordu. Melike, Kadir’in böyle bir şey yapacağına asla inanmadığını belirttikten sonra odadan ayrıldı.

Berrin, cezaevine giderek Yusuf’a bir anlaşma teklif etti. Yusuf başta pek istekli olmasa da, Haluk’u öldürmesi karşılığında cezaevinden çıkmasına yardımcı olacak belgeler vaat edilince kabul etti.

Haluk, Hazal’ın Kadir’in imzasını taklit ederek şirketten para çektiğini öğrendi. Birkaç çalışanının önünde Hazal’ı hırsızlıkla suçladı. Hazal da, Haluk’a Berrin’in isteğiyle yaptırdığı sahte rapordan haberi olduğunu söyleyerek, “Bana zarar gelirse sen de yanarsın” diye tehdit etti. Haluk sinirle Hazal’ın bileğini sıkarken Melike araya girerek Hazal’ı kurtardı.

‘YALAN’ SON BÖLÜM

HALUK, MELİKE’Yİ ÖLDÜRMEK İÇİN PLAN YAPTI

Yusuf, cezaevinden çıktıktan sonra kardeşi Kerim’le buluştu. Haluk, Melike’yi akşam yemeğe davet ederek onu öldürmek için kurduğu tuzağı devreye sokmayı planlıyordu. Yusuf, Berrin’i görmek için onun evine gitti. Koruma görevlileri onu içeri almayı reddettiğinde, onları etkisiz hale getirip Berrin’le görüştü. Berrin’in paniklediğini görünce, “Benim Haluk’tan korkar tarafım mı var? O korksun benden, ne olsa Azrail’i geldi” dedi.

Haberin Devamı

YAMAN SAVCININ YÜREK BURKAN HİKAYESİ / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Haluk hayatını kaybetti Berrin suçu Melikeye attı

DURU VE TUNA’DAN MELİKE’YE JEST

Melike, müşteri araması geldiğinde ne diyeceğini bilemeden telefonu açtı. Siparişleri yetiştiremeyeceğini söylemek üzereyken Tuna elinden telefonu aldı ve siparişlerin yola çıktığını söyledi. Melike, Duru ve Tuna’ya yaptıkları fedakarlık için teşekkür etti.

Yalan dizisinde Haluk hayatını kaybetti Berrin suçu Melikeye attı

KADİR TEKRARDAN AŞKINI DİLE GETİRDİ

Haluk, Melike’yi öldürmek için planladığı yere gitti. Melike, evden çıkıp Hazal’ı ziyaret etmek üzereyken Kadir’in evinin önünde olduğunu gördü. Kadir, her şeyi konuşmak istediğini söyleyerek Melike’yi limana götürdü. İkili birlikte yatla denize açıldılar. Kadir, “Melike sen benim bu dünyada sevdiğim ilk ve tek insansın” diyerek yıllardır sakladığı duygularını itiraf etti.

“BENİMLE BİR ÖMRE VAR MISIN?” / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Melike, “Ben senin abinin karısıyım. Herkes de bunu böyle biliyor” diye cevapladı. 20 yıl önce itiraf etmemesi nedeniyle Kadir’e kızdı. Kadir yıllar önce yazdığı şiirleri tekrar okumaya başladı ve Melike de ona eşlik etti. Melike, “Kadir ben yıllar önce o mektupları yazdığın Melike değilim. Sen de yıllar önceki Kadir değilsin. Şimdi beni getirdiğin o kıyıya götür” diyerek konunun kapanmasını istedi.

Haberin Devamı

Yalan dizisinde Haluk hayatını kaybetti Berrin suçu Melikeye attı

HALUK HAYATINI KAYBETTİ

Haluk’un yanındaki adamlarından biri telefon aldı. Adamlar Haluk’u zorla arabadan indirdiler. Tam o sırada Yusuf geldi. Haluk, Yusuf’a kime çalıştığını sordu. Yusuf’un geldiği arabadan Berrin çıktı. Haluk, Berrin’i karşısında görünce ondan her şeyi affetmesini ve tekrar yola koyulabileceklerini söyledi.

HALUK AVA GİDERKEN AVLANDI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Haluk hayatını kaybetti Berrin suçu Melikeye attı

Berrin, “Ben seni affetmem Haluk” dedi. Haluk hayatını kaybetti. Savcı Yaman, cinayetten şüphelendiğini Berrin ve Duru’ya bildirdi. Berrin, “Kimin yaptığını biliyorum” diyerek Melike hakkında suç duyurusunda bulundu. Melike savcılığa geldiğinde Berrin onun gözlerinin içine bakarak, “Her şeyi biliyorum, Haluk’u sen öldürdün. Akşam buluşacaktınız…” dedi.

BERRİN, GİZLİ AŞKINI HAPİSTEN KURTARDI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yalan dizisinde Haluk hayatını kaybetti Berrin suçu Melikeye attı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP