DOLAR 34,1135 0.28%
EURO 38,1071 0.11%
ALTIN 2.857,561,01
BITCOIN 21654942.41854%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Yalan canlı izle! 5 Ağustos Kanal D Yalan 9. bölüm canlı izle! Yalan son bölümde neler oldu? Kanal D canlı izle! #128250
20 okunma

Yalan canlı izle! 5 Ağustos Kanal D Yalan 9. bölüm canlı izle! Yalan son bölümde neler oldu? Kanal D canlı izle! #128250

ABONE OL
Ağustos 7, 2024 00:17
Yalan canlı izle! 5 Ağustos Kanal D Yalan 9. bölüm canlı izle! Yalan son bölümde neler oldu? Kanal D canlı izle! #128250
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Yalan Dizisi: Anne-Kız Hikayesi ve Büyük Merak!

Aslıhan Güner ve Eylül Tumbar’ın başrolleri paylaştığı “Yalan” dizisi, anne-kız arasında geçen dram yüklü hikayesiyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. İki oyuncunun birbirine olan benzerliği dikkat çekerken, dizinin diğer detayları da merakla araştırılıyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Duru ve Kerim arasındaki yakınlaşma, Melike ve Hazal’ın dikkatinden kaçmıyor. Kerim, Duru’ya olan duygularını bastıramazken, Melike Hazal’ı uyarıyor.

YALAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazal, Duru’ya meydan okuyor! Kerim, Hazal ile nişanlı olmasına rağmen kendini Duru’nun kapısında buluyor. Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla çıldırıp Duru’nun evine zarar veren Hazal, Melike’nin de üzüntüsüne neden oluyor.

YALAN KONUSU NE? METİN AKPINAR VE KIZININ HİKAYESİ DİZİ Mİ OLDU?

Yalan dizisi, yayınlanmadan önce bile büyük ilgi gördü. Dizinin tanıtımında, Melike’nin cezaevine girmesi ve kızını ablasına emanet etmesi, ablası Hülya’nın ise bebeği evlatlık vermesi dikkat çekti. Bu olay, Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu’nun hikayesiyle benzerlik taşıyor mu sorusunu akıllara getirdi.

PEKİ, DURU AKSOY ASLINDA DUYGU NEBİOĞLU MU?

Dram yüklü senaryosu ile dikkat çeken Yalan dizisi, fragmanlarında “Melike’nin kızı, ünlü modacı Berrin Aksoy’un kızı Duru Aksoy…” repliğiyle merak uyandırdı. İzleyiciler, Duru Aksoy karakterinin Duygu Nebioğlu olup olmadığını merak ederken, dizinin yapımcıları henüz bir açıklama yapmadı.

Başrollerinde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi isimleri buluşturan Yalan, Hakan İnan yönetmenliğinde, Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun kaleminden çıktı.

Yalan CANLI YAYIN NEREDEN İZLENİR?

Yalan dizisini Kanal D platformlarından izleyebilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kanal D Dizi Televizyon Gündem Sinema Yaşam Kültür Sanat Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP