DOLAR 34,0890 0.2%
EURO 38,1501 0.18%
ALTIN 2.846,500,62
BITCOIN 21761542.93726%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Yabancı kuralında kritik gün! TFF bugün açıklayacak
12 okunma

Yabancı kuralında kritik gün! TFF bugün açıklayacak

TFF Yönetim Kurulu, yeni yabancı sayısı için yapılan resmi başvuruları bugün karara bağlayacak.

ABONE OL
Eylül 10, 2024 07:33
Yabancı kuralında kritik gün! TFF bugün açıklayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yabancı oyuncu sayısının artırılması konusunda Beşiktaş ve Trabzonspor, Futbol Federasyonu’na resmi bir başvuruda bulunmuştu. TFF Yönetim Kurulu, bugün yapılacak toplantıda bu konuyu ele alacak ve nihai kararı verecek.

Son Kulüpler Birliği toplantısında, yabancı oyuncu sayısının artırılması konusu hararetli tartışmalara neden olmuştu. Bazı kulüpler, mevcut kurala göre hazırlık yaptıklarını ve herhangi bir sorun yaşamadıklarını dile getirirken, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor gibi takımlar yabancı oyuncu sayısının 1 artırılmasını talep etmişti.

Toplantı sonrasında, Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Federasyonumuz yabancı oyuncu sayısını 12’den 14’e çıkardı. Ancak bazı kulüplerde hâlâ fazla sayıda yabancı oyuncu bulunuyor. Futbolcuların bonservissiz kalması durumunda kulüpler zarar görebilir. Bu konuyu federasyonla görüşeceğiz. Sorun yaşamayan kulüplerin, sorun yaşayan kulüplere destek olması gerektiğini vurguladık.” ifadelerini kullanmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yapılacak toplantıda bu konuyu kesin olarak netleştirecek.

Yabancı kuralında kritik gün TFF bugün açıklayacak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP