DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Weghorst’tan transfer sözleri!
14 okunma

Weghorst’tan transfer sözleri!

Adı Süper Lig kulüpleriyle anılan Wout Weghorst, Kicker’a verdiği röportajda transfer durumu ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte transferin konusundaki flaş sözleri...

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 16:45
Weghorst’tan transfer sözleri!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Weghorst'tan transfer sözleri!

Süper Lig kulüpleriyle transfer dedikoduları dönen Wout Weghorst, Alman futbol dergisi Kicker’a verdiği röportajda transfer planları ve kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Weghorst, birkaç takımla görüşme halinde olduğunu ve şu anda Burnley ile antrenmanlara başladığını belirtti. Yeni sezonda başarılı olacağına inandığını ve her iki taraf için de uygun bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz yıllarda birçok farklı kulüpte oynadığını ve bu deneyimlerden mutlu olduğunu vurgulayan Weghorst, Premier Lig hayalini Burnley’ye transfer olarak gerçekleştirdiğini belirtti. İstanbul’daki zamanını “muhteşem” olarak tanımlayan Weghorst, taraftarların tutkusu ve enerjisiyle harika bir dönem geçirdiğini ifade etti. Manchester United’daki zamanını ise “bir hayalin daha gerçekleşmesi” olarak niteledi ve kupayı kazanmalarına rağmen çok fazla gol atamadığını ancak o dönemi sevgiyle hatırladığını belirtti.

Weghorst, Ajax’ın da kendisi için bir seçenek olduğunu söyledi ve transfer paketinin ailesi için uygun olması gerektiğini vurguladı. Ailece sık sık seyahat ettikleri için kalıcı bir yer aradıklarını belirten Weghorst, Hollanda’nın bu konuda bir seçenek olduğunu ve Ajax’ın Hollanda’nın en büyük kulübü olduğunu söyledi.

2026 Dünya Kupası’nda oynamayı hedeflediğini açıklayan Weghorst, kısa vadede emekli olmayı düşünmediğini belirtti. Şu anda 37 ya da 38 yaşına kadar oynamak istediğini ve kendisini iyi hissettiğini söyleyen Weghorst, genç oyuncuları görünce 30’lu yaşlarının başında bile kendini farklı hissettiğini ancak yaşlı hissetmediğini belirtti. EURO 2024’ün milli takımdaki son turnuvası olmasını ummadığını ve 2 yıl sonraki Dünya Kupası’nın da hedefleri arasında olduğunu söyleyen Weghorst, goller atacağını ve turnuvada yer alacağına inandığını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP