DOLAR 34,1263 0.29%
EURO 38,1014 0.09%
ALTIN 2.873,571,58
BITCOIN 2141348-0.3554%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Weghorst transferinde son dakika! Menajeri bizzat açıkladı
17 okunma

Weghorst transferinde son dakika! Menajeri bizzat açıkladı

UEFA Avrupa Ligi’ne elemelerde veda edip Konferans Ligi’ne geçiş yapan Trabzonspor'da gözler transfere döndü. Rapid Wien karşısında skor üretme konusunda...

ABONE OL
Ağustos 17, 2024 11:34
Weghorst transferinde son dakika! Menajeri bizzat açıkladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## Trabzonspor’un Golcü Arayışı: Weghorst’un Kapısı Açılıyor mu?

UEFA Avrupa Ligi’nde Rapid Wien’e elenen ve Süper Lig’e 0-0’lık bir Sivasspor maçıyla başlayan Trabzonspor, gol yollarında yaşanan sıkıntılarla karşı karşıya. Son 3 resmi maçında gol atamayan Bordo-Mavililer’de teknik direktör Abdullah Avcı başta olmak üzere birçok isim eleştirilerin hedefi oldu. Bu durum yönetimi harekete geçirdi.

ROTA WEGHORST

Southampton’ın Paul Onuachu için 10 milyon Euro istediği biliniyor. Trabzonspor, bu transferden vazgeçip rotasını Wout Weghorst’a çevirdi. Geçen sezon Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen Hollandalı golcü, sezon sonu İngiliz ekibi Burnley’e geri dönmüştü.

Weghorst transferinde son dakika Menajeri bizzat açıkladı

1.96 boyundaki forvetin piyasa değeri 6 milyon Euro. Kariyerine Burnley’de devam etmek istemeyen Weghorst, farklı bir takımda oynamaya hazır. Trabzonspor’un Burnley ile anlaşması halinde, Weghorst’un da Bordo-Mavililer’le anlaşması bekleniyor. Daha önce Beşiktaş forması da giyen Hollandalı futbolcu, kısa sürede sergilediği performansla Beşiktaş taraftarlarını büyülemiş ve Manchester United’a transfer olmuştu.

MENAJERİ AÇIKLADI

Trabzonspor’un kadrosuna katmak istediği Weghorst’un menajeri Simon Cziommer, oyuncunun geleceği hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Cziommer, “Weghorst’un Burnley’den ayrılma ihtimali yüksek. Burnley’in bonservis talebi olabilir, bu onların hakkı. Ancak sözleşmesinin son yılına girdi. Dolayısıyla heyecan verici görüşmeler olacak.” dedi.

Weghorst transferinde son dakika Menajeri bizzat açıkladı

AJAX İHİTMALİ

Ajax’a transfer ihtimaliyle ilgili konuşan Simon, “Ajax’a gitme ihtimali ne kadar gerçekçi? Wout’la ilgilenen birçok takım var. Şu anda birçok kulübü reddetti. Ajax’a gitme ihtimali, onunla ilgilenen diğer kulüplere gitme şansıyla eşit. Ajax’la bir kez görüştüm, Wout Weghorst hakkında da konuştuk. Bu sürecin ilerleyip ilerlemeyeceğini zamanla göreceğiz.” ifadelerini kullandı.

3 KRİTER SAYDI

Transfer için 3 kriteri sıralayan Cziommer, şunları söyledi: “Weghorst çok hırslı bir oyuncu. Ya Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor ya da şampiyonluğa oynayan bir takıma transfer olmak istiyor. Aynı zamanda mali şartlar da önemli. Transfer için bu 3 paketin bir arada olması gerekiyor.”

Weghorst transferinde son dakika Menajeri bizzat açıkladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP