DOLAR 34,0133 -0.15%
EURO 38,0622 0.38%
ALTIN 2.827,850,91
BITCOIN 21270833.99918%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Victor Osimhen'le seremoniye çıkan Mert'in yıldız futbolcudan bir isteği var
10 okunma

Victor Osimhen'le seremoniye çıkan Mert'in yıldız futbolcudan bir isteği var

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u konuk ettiği mücadelede Aslan'ın dünyaca ünlü golcüsü Victor Osimhen ile birlikte seremoniye çıkan 7 yaşındaki Mert Sabri...

ABONE OL
Eylül 18, 2024 08:34
Victor Osimhen'le seremoniye çıkan Mert'in yıldız futbolcudan bir isteği var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

7 yaşındaki Mert Sabri Barut, Bursa’da yaşayan bir Galatasaray taraftarı. Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray’ın Rizespor ile oynadığı maçta, Victor Osimhen’in elini tutarak seremoniye katıldı. Mert Sabri, DHA’ya yaptığı açıklamada, Osimhen’in sahaya çıkarken elini tutan ilk çocuk olduğunu ve çok heyecanlandığını söyledi. “Osimhen’in sahaya çıkarken elini tutan ilk çocuk benmişim. Çok mutlu oldum. Tekrar karşılaşırsak, maskesi yüzünde olursa isteyeceğim” dedi.

Mert Sabri’nin babası Mustafa Burak Barut, oğlunun Galatasaraylı futbolcularla seremoniye katılmak için internet sitesi üzerinden başvuru yaptığını ve kabul edildiklerini belirtti. “Mert’in ilk kez bu şekilde bir maça çıkması değil. Daha önce de Galatasaray’ın Ankaragücü ile oynadığı maçta, Emre Kılınç’ın elinden tutarak seremoniye katıldı. Oğlum bu kez Osimhen ile maça çıktı. Gurur duyduk.” dedi.

Mustafa Burak Barut, oğlunun dünya yıldızı bir futbolcu ile maça çıkmasından gurur duyduğunu ve Osimhen’in maskesini hediye etmesini istediklerini söyledi. “Mert’in Osimhen ile çıkacağını ilk başta biz bilmiyorduk. Kura çekimiyle bu olaylar gelişti. Osimhen ile birlikte eşleşmesi bizi çok mutlu etti. Sahaya çıktığı anda eşimle çok mutluyduk. İlk maçına da güzel bir golle başladı. Umarım Galatasaray için daha iyi olur.” dedi.

“Mert’in futbol okuluna gittiğini ve seçeceği bir spor branşında oğlunu destekleyeceğini belirten Mustafa Burak Barut, “Mert 2 sene futbol okuluna gitti. Kendisinin bu konuda her zaman destekçisiyiz. Galatasaray’ın herhangi bir spor dalında yer alırsa, bu bize acayip derecede mutluluk ve gurur verir” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.