DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2156071-0.02358%
İstanbul
23°

AÇIK

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Vefat eden Sol Bamba'nın eşinden yürek burkan paylaşım: 'Kalbim parçalanıyor'
16 okunma

Vefat eden Sol Bamba'nın eşinden yürek burkan paylaşım: 'Kalbim parçalanıyor'

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba 30 Ağustos'ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılmış, bir gün sonrada kulüp...

ABONE OL
Eylül 1, 2024 11:33
Vefat eden Sol Bamba'nın eşinden yürek burkan paylaşım: 'Kalbim parçalanıyor'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üzücü bir haber Adanaspor’u yasa boğdu. Kulübün teknik direktörü Sol Bamba, 39 yaşında hayata gözlerini yumdu. 2021 yılında lenf kanseri teşhisi konulan Bamba, 2024 yılında hastalığı yendiği müjdesini vermişti. Ancak ne yazık ki hastalık kısa süre önce nüksetmişti.

ADANASPOR’DAN AÇIKLAMA

Kulüp, Bamba’nın vefatının ardından yaptığı açıklamada, “Dün oynanan Manisa Futbol Kulübü müsabakası öncesi rahatsızlanan Teknik Direktörümüz Souleymane Bamba, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine kaldırılmış ve burada verdiği yaşam savaşını malesef kaybetmiştir. Başta ailesi olmak üzere camiamızın başı sağolsun..” ifadelerini kullandı.

Vefat eden Sol Bambanın eşinden yürek burkan paylaşım: Kalbim parçalanıyor

EŞİNDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Bamba’nın eşi Chloe Bamba, eşinin vefatının ardından Instagram hesabından yürek burkan bir mesaj yayınladı. Chloe Bamba mesajında, “Son birkaç yıldır Sol’un kanserle mücadelesini şaşırarak izledim. Ne yazık ki bu mücadele asla adil olmadı. İşler düzelirken bir çöküş yaşadı ve sonunda 31 Ağustos’ta yenik düştü.” dedi.

“Tarifsiz zor geçen yılların içinde, yine de neşe ve kahkaha bulduk. En kötü günlerimi yaşadım ama aynı zamanda en iyi günlerimi de yaşadım. Sol kaderini Tanrı’nın takdiri olarak kabul etti ve bu dünyadan hiçbir şüphe duymadan, tüm kalbiyle sevildiğini bilerek ayrıldı. Bundan emin oldum. Sol tarafından sevilmek ve Sol’u sevilmek bir onurdu. Ondan çok şey öğrendim. O benim kahramanım. Kalbim parçalanıyor. Onun tarafından sevilmek nasıl bir hediye, nasıl bir hediye.” diye ekledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP