DOLAR 34,2874 0.33%
EURO 37,5277 -0.05%
ALTIN 2.928,351,36
BITCOIN 21596806.13209%
İstanbul
20°

HAFİF YAĞMUR

05:40

SABAHA KALAN SÜRE

Van’da Kayıp Öğrenci Rojin Kabaiş’in Başörtüsü Bulundu
8 okunma

Van’da Kayıp Öğrenci Rojin Kabaiş’in Başörtüsü Bulundu

ABONE OL
Ekim 11, 2024 08:43
Van’da Kayıp Öğrenci Rojin Kabaiş’in Başörtüsü Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Van’da kayıp üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in bulunmasıyla ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Yerlikaya, 27 Eylül’de Van’da Kredi ve Yurtlar Kurumu yurdundan ayrıldıktan sonra kaybolan Rojin Kabaiş’in göl kıyısında bulunan başörtüsünün ailesi tarafından teşhis edildiğini belirtti.

Bakan Yerlikaya, Rojin Kabaiş’in bulunması için başlatılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurguladı. Van Emniyet Müdürlüğü tarafından farklı birimlerden oluşan özel ekiplerin kurulduğunu ve çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Ekiplerin, üniversitenin tüm kamera kayıtlarını, geliş-gidiş bilgilerini ve şüpheli araçları incelediğini, ayrıca göl ve çevresinde geniş çaplı arama çalışmaları yürüttüğünü belirtti.

Bakan Yerlikaya, gölün dip taramasının yapılması için Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan sonar cihazı getirildiğini ve çalışmalara başlandığını da açıkladı. Çalışmalarda, dalgıçlar, arama köpekleri, dronlar, botlar, helikopterler, itfaiye araçları ve mobil radar cihazları kullanıldığını, 24 saat esaslı olarak 50 ekip ve 250 personel tarafından göl ve kara alanlarında arama çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanı Güvenlik 3-sayfa Sağlık Güncel Van

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.