DOLAR 34,2714 0.29%
EURO 37,4947 -0.13%
ALTIN 2.895,460,23
BITCOIN 2059959-1.08725%
İstanbul
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:40

SABAHA KALAN SÜRE

Van Brockhorst'tan Salih Uçan cevabı
8 okunma

Van Brockhorst'tan Salih Uçan cevabı

Beşiktaş Teknik Direktörü Van Bronckhorst, tecrübeli oyuncu ile ilgili eleştirilere katılmadığını söyledi.

ABONE OL
Ekim 8, 2024 07:33
Van Brockhorst'tan Salih Uçan cevabı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Avrupa Ligi’nde Frankfurt’a 3-1 yenildikten sonra Süper Lig’de Gaziantep’le 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından Salih Uçan hakkında gelen eleştirilere yanıt verdi. Milli araya giren Beşiktaş’ta Van Bronckhorst, Gaziantep maçında Salih Uçan’a süre vermemesiyle ilgili Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Futbol Direktörü Samet Aybaba ile yaptığı değerlendirmenin ardından şu açıklamaları yaptı:

“BİRAZ DAHA SABIR GEREKİYOR”

“Salih’in nerede ve ne zaman oynayacağına ben karar veriyorum. Onunla sürekli iletişim halindeyim. Salih de bu durumdan rahatsız olduğunu söylüyor. Sezonun başında yeni kurulan bir takımda bu tür sıkıntılar yaşanması normal. Gaziantep maçını kazanmış olsaydık sanırım ne Salih ne de başka bir oyuncu gündeme gelirdi. Takımımız uyum sürecinden geçiyor. Biraz daha sabır göstermeliyiz.”

Van Brockhorsttan Salih Uçan cevabı

“SATILMASINI BEN İSTEMEDİM”

“Takımdaki tüm oyuncular benim için çok değerli. Ancak performanslarını en yakından takip eden de benim. Takımda oyuncu ayrımı yapmam. Salih’in çalışma azmiyle ilgili herhangi bir sorunum yok. Avrupa Ligi ve Süper Lig’de mücadele ediyoruz. Salih’in satılmamasını isteyen ve oynatmak istediğimi söyleyen benim.”

Van Brockhorsttan Salih Uçan cevabı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP