DOLAR 34,2491 0.29%
EURO 37,8357 0.13%
ALTIN 2.923,990,29
BITCOIN 2074475-0.64113%
İstanbul
24°

AÇIK

05:33

SABAHA KALAN SÜRE

Valilikler peş peşe duyurdu: 3 ilde okullar 1 gün tatil
6 okunma

Valilikler peş peşe duyurdu: 3 ilde okullar 1 gün tatil

ABONE OL
Ekim 2, 2024 07:47
Valilikler peş peşe duyurdu: 3 ilde okullar 1 gün tatil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karadeniz Bölgesi’nde yaşanan yoğun yağış ve fırtına nedeniyle Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’da okullar 1 gün süreyle tatil edildi. Valiliklerden yapılan duyurulara göre, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü tüm eğitim kurumlarında eğitim öğretime ara verildi.

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şiddetli yağışın neden olduğu su baskınları ve heyelanlar nedeniyle tüm okulların 2 Ekim Çarşamba günü tatil edildiğini duyurdu. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, üniversitede de 1 gün süreyle eğitim öğretime ara verildiğini duyurdu.

BARTIN

Bartın Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün turuncu kod uyarısıyla birlikte olumsuz hava koşullarına dikkat çekerek, 2 Ekim Çarşamba günü tüm resmi ve özel eğitim kurumlarında eğitim öğretime ara verildiğini duyurdu. Vali Nurtaç Arslan’ın imzasını taşıyan açıklamada, rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar da dahil olmak üzere tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği belirtildi. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de 2 Ekim’de idari izinli sayılacağı açıklandı.

KASTAMONU

Kastamonu Valiliği’nden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle kent genelinde tüm eğitim kurumlarında 1 Ekim Salı günü eğitim öğretime ara verildiği belirtildi. Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de belirtilen tarihte idari izinli sayılacağı ifade edildi.

Haberler.com / Rabia Dalkılıç – Eğitim

Hava Durumu Kastamonu Zonguldak Bartın Eğitim Yaşam Tatil

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP