DOLAR 33,9994 -0.19%
EURO 38,0675 0.4%
ALTIN 2.830,010,98
BITCOIN 21616084.39551%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

VakıfBank’tan sakatlık açıklaması
16 okunma

VakıfBank’tan sakatlık açıklaması

VakıfBank; milli voleybolcular Zehra Güneş ve Cansu Özbay ile ABD'li oyuncu Ali Frantti'nin sakatlığıyla ilgili paylaşımda bulundu.

ABONE OL
Eylül 5, 2024 07:18
VakıfBank’tan sakatlık açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## VakıfBank, Önemli Oyuncularının Sakatlık Durumları Hakkında Bilgi Verdi

Sultanlar Ligi devi VakıfBank, milli oyuncular Zehra Güneş ve Cansu Özbay ile ABD’li yıldız Ali Frantti’nin sakatlıkları hakkında taraftarlarını bilgilendirdi.

**Zehra Güneş’in** sol dizinde menisküs ve kıkırdak zedelenmesi tespit edildi. 3 haftalık bir tedavi süreci geçiren Güneş’te olumlu gelişmeler gözlendi ve 3 Eylül’den itibaren hafif antrenmanlara başladı. Yaklaşık 3 hafta sonra tam antrenmanlara katılması ve Ekim ayının ikinci haftasında sahalara dönmesi bekleniyor.

**Cansu Özbay’ın** sağ ayak tabanında plantar fasiit sakatlığı teşhis edildi. 4 haftalık bir tedavi programına alınan Özbay’ın önümüzdeki haftadan itibaren takımla birlikte hafif antrenmanlara başlaması planlanıyor. Tedavi süresi sonrasında sahalara dönüşüyle ilgili yeni bir değerlendirme yapılacak.

**Ali Frantti’nin** ise daha önce yaşadığı bel sakatlığının tekrarladığı belirlendi. Sağlık ekibi tarafından enjeksiyon tedavisi uygulanan Frantti, 3 günlük dinlenme sonrası 3 Eylül’de takımla hafif çalışmalara başladı. Bir hafta içinde tam antrenmanlara katılması bekleniyor.

VakıfBank, oyuncularının sağlık durumlarının yakından takip edildiğini ve en kısa sürede sahalara dönmelerini umduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.