DOLAR 34,1010 0.2%
EURO 38,0704 -0.02%
ALTIN 2.835,490,24
BITCOIN 21397791.69929%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Vakıfbank voleybol
11 okunma

Vakıfbank voleybol

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın rekorlarını sürdürülebilir kılmak için yeni oyuncularla güçlendiklerini ve yeni başarılara odaklandıklarını söyledi.

ABONE OL
Eylül 10, 2024 11:18
Vakıfbank voleybol
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## VakıfBank, Voleybolda Yeni Rekorlar İçin Hazır

VakıfBank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih, kadın voleybol takımının başarısının devamlılığını sağlamak için çalıştıklarını belirtti. CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü kez Guinness Dünya Rekorları kitabına giren takımın hedefleri hakkında AA muhabirine konuşan Üstünsalih, “Bu başarı bizim için yeterli değil. Yeni rekorlar için çalışacağız. Bu, VakıfBank’ın doğasında var. Sürekli yenilikçi olmak istiyoruz.” dedi.

Üstünsalih, başarının altında yatan temel prensibi “işimizin en iyisi olmaya çalışmak” olarak tanımladı. “VakıfBank’ın Türkiye’nin ikinci büyük bankası olması ve sayısız şampiyonluk kazanması, bu anlayış sayesinde mümkün oldu. VakıfBank, alt ligler de dahil olmak üzere kadın voleyboluna hizmet etmeye devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Yeni sezon hazırlıkları hakkında da bilgi veren Üstünsalih, “Milli takımlara her kategoride en fazla oyuncu gönderen kulübüz. Bu yıl olimpiyatlarda oynayan oyuncularımız vardı. Sakatlık yaşayanlar da iyileşiyor. Başantrenörümüz Giovanni Guidetti, yeni oyuncularımızın takıma uyum sağlamasının ardından hazır bir VakıfBank ortaya çıkartacak.” dedi.

Paris 2024 Olimpiyatları’nın A Milli Kadın Voleybol Takımı için şansız geçtiğini belirten Üstünsalih, “Oyuncularımız çok özveriliydi. Şans faktörü yanımızda değildi. Dördüncü olduk ama bu da iyi bir başarı. VakıfBank dünya şampiyonu bir takım. Türkiye’de başka dünya şampiyonu takımlar da var. Bunların oluşturduğu bir milli takımın olimpiyatlarda şampiyon olmaması mümkün değil. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın olimpiyat şampiyonu olacağına gönülden inanıyorum. 2011’de başladığımızda küçük bir tesisimiz vardı. Bugün Avrupa’nın en iyi kompleksinde çalışıyoruz. Türkiye’de kadın voleybolunun gelişimi devam ediyor. Yeni oyuncular ablalarıyla birlikte olimpiyatlarda şampiyon olacak. Bir sonraki olimpiyatlarda şampiyon olacağımıza inanıyorum.” dedi.

**GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU**

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP