DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 2299284-0.00589%
İstanbul
18°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Uzak Şehir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
7 okunma

Uzak Şehir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

ABONE OL
Ekim 27, 2024 09:51
Uzak Şehir Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın başrollerini paylaştığı, AyNA Yapım imzalı “Uzak Şehir” dizisinin yayın tarihi belli oldu. 11 Kasım Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan dizi, merakla bekleniyor. Yeni yayınlanan tanıtımda, bir annenin evladı için verdiği mücadele ön plana çıkıyor ve dizinin hikayesine dair önemli ipuçları sunuyor.

Gülizar Irmak’ın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız’ın oturduğu “Uzak Şehir”, Mardin’de çekildi. Dizi, izleyiciye etkileyici bir hikaye vaat ediyor.

Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın yanı sıra Gonca Cilasun, Müfit Kayacan, Alper Çankaya, Ferit Kaya, Sahra Şaş, Dilin Döğer, Atakan Özkaya, İlkay Kayku, Nazmi Kırık, Mine Kılıç, Sinan Demirer, Zeynep Kankonde, Muttalip Müjdeci, Barış Yalçın, Burak Şafak, Mehmet Polat, Yunus Eski, Yaren Güldiken ve Kuzey Gezer gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı “Uzak Şehir”, güçlü bir oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

YENİ TANITIM YAYINLANDI

Yayınlanan yeni tanıtımda, Alya Albora, kocasının ailesinin topraklarında zorlu bir duruma düşüyor. Oğluyla Mardin’den ayrılmak isteyen Alya, torununu Albora topraklarında büyütmeye kararlı kayınvalidesi Sadakat Albora ile karşı karşıya geliyor. Oğluyla birlikte kaçma planları yapan Alya’nın karşısına Cihan çıkıyor ve tanıtım, izleyiciye dizide yaşanacak heyecan verici olaylara dair ipuçları sunuyor.

Dizide, Alya Albora, vefat eden eşinin vasiyetini yerine getirmek için, beş yaşındaki oğluyla birlikte Kanada’dan Mardin’deki Albora topraklarına geliyor. Ancak, bu gelişin geri dönüşü olmuyor ve Alya, Albora ailesinden ayrılamıyor. Albora ailesinin başı Cihan Albora, Alya’nın çırpınışlarına kayıtsız kalmasa da, çocuğunu alıp gitmesine izin vermiyor. Geçmişin karanlığı, saklı sırları ve bölgenin gerçekleriyle yüzleşen Alya Albora, kendini kocasının ailesiyle büyük bir mücadele içinde buluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Kültür Sanat Sinem Ünsal Televizyon Uzak Şehir Magazin Kanal D Mardin Sanat Medya Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP