DOLAR 34,2867 0.15%
EURO 37,2168 0.12%
ALTIN 3.004,86-0,22
BITCOIN 23405560.89349%
İstanbul
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

18:16

AKŞAMA KALAN SÜRE

Uyuşturucu Etkisiyle Polisi Bıçaklayan Şüpheli Tutuklandı
8 okunma

Uyuşturucu Etkisiyle Polisi Bıçaklayan Şüpheli Tutuklandı

ABONE OL
Ekim 24, 2024 09:43
Uyuşturucu Etkisiyle Polisi Bıçaklayan Şüpheli Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’da, sağlık ekiplerine eşlik eden polis memuru Mustafa Topuz, 13 Ekim günü bir adrese gittiklerinde Emre Köroğlu tarafından bıçaklanarak yaralandı. Saldırgan, polis memurunun tabancayla vurması sonucunda etkisiz hale getirildi.

Olay, Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak’ta gerçekleşti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne, bir kişinin sinir krizi geçirdiği ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kapının açılmasını beklerken, sinir krizi geçirdiği iddia edilen Emre Köroğlu, ekiplere bıçakla saldırdı. 3 yıllık polis memuru Mustafa Topuz, saldırıda sırtından 7 bıçak darbesi aldı. Topuz ve diğer bir polis memuru, saldırganı etkisiz hale getirmek için tabancalarını kullandı. Yaralı polis memuru Topuz, Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, saldırgan ise Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Ameliyat edilen polis memuru Topuz, tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi.

Emre Köroğlu’nun polisi bıçakla yaralama olayından 10 gün önce de ‘Uyuşturucu kullanmak’ suçundan yakalanıp serbest bırakıldığı öğrenildi. Köroğlu, polis sorgusunda uyuşturucu kullandığını ve olayı hatırlamadığını söyledi.

33 suç kaydı bulunan Köroğlu’nun geçmişte 6 kez ‘Uyuşturucu kullanmak’ suçundan yasal işlem gördüğü belirlendi. Suç kayıtlarında ayrıca 4 kez ‘Gasp’, 3 kez ‘Kasten yaralama’, 4 kez ‘Evden ve otodan hırsızlık’ ve ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokma’, ‘Genel güvenliği tehlikeye sokma’, ‘Mala zarar verme’, ‘Ateşli silahlar kanununa muhalefet’ ve ‘Güveni kötüye kullanma’ suçları da yer alıyor. Köroğlu’nun bu suçlardan dolayı 2 kez tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği öğrenildi.

Haber- Kamera: Salih BÜYÜKSAMANCI KONYA DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Topuz Emre Köroğlu Uyuşturucu Güvenlik Köroğlu 3-sayfa Sağlık Güncel Polis Konya

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP