DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Uykusuz annelerin beklediği kitap çıktı!
13 okunma

Uykusuz annelerin beklediği kitap çıktı!

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 16:46
Uykusuz annelerin beklediği kitap çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni doğan bebek sahibi annelerin en büyük sıkıntılarından biri de uykusuzluktur. Bu kronik sorun, “Uyku Eğitimi” adı verilen bir eğitim programı sayesinde çözülebilir. Instagram’da @irlandalianne hesabı ile uyku eğitimi konusunda bilgiler paylaşan Esra Teymur Şimşek, bu konuda anneleri desteklemek amacıyla “Adım Adım Uyku Eğitimi” adlı bir kitap yazdı.

Yüz binlerce anne tarafından takip edilen Esra Teymur Şimşek, oğlu Tarık’ın doğumundan sonra uyku eğitimi hakkında araştırma yapmaya başlamış ve uzman uyku koçlarından destek alarak oğluna uyku eğitimi vermiş bir anne. Uyku eğitiminden sonra hayatında büyük bir değişim yaşayan Şimşek, İngiltere’nin önde gelen uyku koçlarından Violet Gianonne’den uyku koçluğu eğitimi ve sertifikası alarak profesyonel olarak uyku eğitimi vermeye başlamıştır. Türkiye’nin dört bir yanına uyku eğitimi seminerleri düzenleyen İrlandalı Anne, verdiği eğitimlerle birçok çocuğun ve annenin hayatına olumlu yönde etki etmiştir. Uzun yıllara dayanan deneyimlerini ve anneleri yönlendirecek yöntemleri kitaplaştıran İrlandalı Anne’nin ilk kitabı, “Adım Adım Uyku Eğitimi – Uyku Düzeni Oluşturma” adını taşıyor.

Kitap, bebeğin doğumundan 2 yaşına kadar anneleri bekleyen süreçleri ve bu süreçlerde uyku eğitimi vererek düzen oluşturmanın ipuçlarını içeriyor. Bebeğin gelişimine göre farklı bölümlere ayrılan kitap, her dönemde bebeğine uyku eğitimi vermek isteyen annelere yol gösteriyor.

Adım Adım Uyku Eğitimi – Uyku Düzeni Oluşturma, tüm online kitapçılarda ve Türkiye’deki tüm kitabevlerinde satışa sunulacak. Esra Teymur Şimşek, 9 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda saat 14.00’da Yakamoz Yayınları standında okurlarıyla buluşup kitaplarını imzalayacak.

İrlandalı Anne’nin sloganı ise şu şekilde: “Uykusuzluk Hiçbir Annenin Kaderi Değildir!”

Kaynak: Haberler.com / Kadın

Instagram Türkiye Anne Çocuk Kadın Sağlık Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP