DOLAR 34,2922 0.01%
EURO 37,1150 0.23%
ALTIN 3.011,12-0,59
BITCOIN 23549612.41136%
İstanbul
17°

AÇIK

15:44

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ürdün Büyükelçiliği Heyeti Kapadokya Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
5 okunma

Ürdün Büyükelçiliği Heyeti Kapadokya Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

ABONE OL
Ekim 28, 2024 09:56
Ürdün Büyükelçiliği Heyeti Kapadokya Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ürdün Krallığı Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Renad Nofal ve Ataşe Yardımcısı Ahmad Alqudah, Kapadokya Üniversitesi’ni (KÜN) ziyaret ederek üniversitenin akademik ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi edindiler.

KÜN Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile bir araya gelen heyet, üniversitenin eğitim altyapısı ve uluslararası iş birliği olanakları hakkında kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. Gelecekteki ortak projelerin potansiyelini değerlendiren heyet, KÜN’ün Mustafapaşa Yerleşkesi, Ürgüp Fabrika Yerleşkesi ve Ürgüp Sağlık Yerleşkelerini ziyaret ederek KÜN Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu ve Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni inceledi. Üniversitenin akademik yetkinlikleri hakkında bilgi alan heyet, ayrıca bölgenin turizm iş birliği fırsatları üzerine fikir alışverişinde bulundu.

KÜN Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlusu Öğr. Gör. Alperen Özen, Araş. Gör. Aslıhan Babacan ve KÜN Uluslararası Öğrenci Birimi Öğrenci Sorumlusu Agamyrat Boryyev heyete üniversitenin eğitim programları ve araştırma olanakları hakkında detaylı bilgiler sundu. Heyet, uluslararası akademik ve kültürel iş birliklerini güçlendirme vizyonu çerçevesinde ağırlandı.

Kültür Sanat Kültür Eğitim Yerel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP