DOLAR 34,2949 0.17%
EURO 37,1893 0.06%
ALTIN 2.995,94-0,52
BITCOIN 23174471.33402%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

12:53

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ünlü Oyuncu Tekin Temel Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti
4 okunma

Ünlü Oyuncu Tekin Temel Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Ekim 25, 2024 07:50
Ünlü Oyuncu Tekin Temel Kalp Krizi Nedeniyle Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Tekin Temel, 56 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Daha önce kalp krizi geçirmiş ve kalbine stent takılmış olan Temel’in ölümü sanat camiasında büyük üzüntü yarattı.

Temel’in cenazesi Refiye Soyak Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ihlamurkuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze törenine oğlu Oğul Temel, ağabeyi Tuna Temel ve sanatçı arkadaşları Işıl Mete ile Esma Hazal Kalaycı dahil olmak üzere ailesi ve yakınları katıldı.

Cenaze törenine katılan oyuncu Işıl Mete, Tekin Temel’in ani ve beklenmedik ölümüne duyduğu üzüntüyü dile getirirken, “Allah rahmet eylesin, nurlar içinde yatsın” dedi.

Esma Hazal Kalaycı ise Temel’in setteki keyifli kişiliğinden ve ondan öğrendiklerinden bahsederek, “Onu çok seviyorduk, değerli bir oyuncumuzdu. Mekanı cennet olsun” diye konuştu. Kalaycı, Temel’in setteki neşesini ve her şeyi paylaşma isteğini vurgulayarak, “Her şeyi paylaşıyorduk ve ona soruyorduk. Onu bir üstat gibi görüyorduk zaten. O yüzden hala çok şaşkınız sabah aldık haberi” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kültür Sanat Tekin Temel Kalp Krizi Magazin Güncel Sinema Kültür Sanat Dizi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.