DOLAR 34,1146 0.28%
EURO 38,1233 0.16%
ALTIN 2.864,201,24
BITCOIN 21595222.34781%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Ünlü İspanyol Müzisyen Cecilia Krull: ‘Türkiye, Doğu ve Batı’nın Karışımı’
7 okunma

Ünlü İspanyol Müzisyen Cecilia Krull: ‘Türkiye, Doğu ve Batı’nın Karışımı’

ABONE OL
Eylül 15, 2024 09:56
Ünlü İspanyol Müzisyen Cecilia Krull: ‘Türkiye, Doğu ve Batı’nın Karışımı’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü İspanyol müzisyen Cecilia Krull, Ankara’da gerçekleşen “Paylaştığımız Ortak Kültür ve Değerler” adlı konserde sahne aldı. Konser, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu tarafından düzenlendi ve Krull’un Türk müzisyen Barbaros ile birlikte sahne aldığı üçüncü konserdi.

Krull, konserin organizasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konsere yönelik yoğun provalar yaptıklarını belirtti. La Casa de Papel dizisinin jenerik müziği olan “My Life is Going On”u seslendiren Krull, Barbaros ile aynı sahneyi paylaşmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

Türkiye’yi “Doğu ve Batı’nın birleşimi” olarak tanımlayan Krull, Türk kültürünü eşsiz bulduğunu vurguladı. Kendine özgü yemekleri, müziği ve danslarıyla Türkiye’nin dünyanın çok özel bir yeri olduğunu söyledi.

Krull, 7 yaşında Disney İspanya seçmelerine katılarak müzik kariyerine adım attığını belirtti. Müzikle tanışmasını, “Dil öğrenen bir çocuğun dil öğrenmesi gibi çok doğal bir süreç” olarak nitelendirdi. Krull, müziğe bu kadar erken yaşta tutkuyla bağlandığı için minnettar olduğunu ifade etti.

Krull, kariyeri boyunca unutamadığı birçok konser anısına sahip olduğunu söyledi. En özel anısı ise Madrid’de 20 bin kişinin önünde La Casa de Papel ekibiyle birlikte şarkı söyleme fırsatı bulduğu konseri olduğunu belirtti. İspanya’da birçok Türk arkadaşı olduğunu söyleyen Krull, bu konserin iki ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendireceğini umduğunu dile getirdi.

Türkiye ankara

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP