DOLAR 34,0890 0.2%
EURO 38,1501 0.18%
ALTIN 2.846,500,62
BITCOIN 21761542.93726%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Umut Akdoğan kimdir? Halk Tv konuğu Umut Akdoğan kaç yaşında, nereli? Umut Akdoğan biyografisi!
10 okunma

Umut Akdoğan kimdir? Halk Tv konuğu Umut Akdoğan kaç yaşında, nereli? Umut Akdoğan biyografisi!

ABONE OL
Eylül 13, 2024 07:56
Umut Akdoğan kimdir? Halk Tv konuğu Umut Akdoğan kaç yaşında, nereli? Umut Akdoğan biyografisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, “İsmail Küçükkaya İle Yeni Bir Sabah” programına konuk olarak katıldı ve çeşitli konular hakkında görüşlerini paylaştı. Akdoğan’ın kim olduğu, yaşı ve memleketi merak konusu oldu.

UMUT AKDOĞAN KİMDİR?

Ankara’da doğan Akdoğan, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde iki yıl eğitim gördükten sonra hukuk fakültesine geçiş yaptı ve Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.

CHP’nin ilçe ve il gençlik kollarında görev aldı. 2008 yılında, “Genç Ankara Gönüllüleri” adlı Türkiye’nin ilk siyasal gönüllülük projesinin kuruluşunda yer aldı. CHP Genel Merkez Gençlik Kollarında MYK Üyeliği, Genel Saymanlık, Genel Sekreterlik ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlendi. CHP Parti Okulunda Bölge Eğitim Koordinatörü olarak görev alarak sandık güvenliği, siyasal iletişim ve parti programı konularında eğitimler verdi. 2011 yılında kurulan CHP Tüzük Komisyonunda da yer aldı.

2012 yılında gerçekleşen CHP 34. Olağan Kurultayı’nda, CHP tarihinin en genç üyesi olarak Parti Meclisi’ne seçildi. 2020 yılında düzenlenen CHP 37. Olağan Kurultayı’nda ise bu göreve yeniden seçildi. Birçok üniversitede “Avukatlık Mesleğinde Kariyer Planlaması”, “Başarılı Bir Hukuk Bürosu Yönetimi”, “Bir Avukatın Akıl Defteri” gibi başlıklarla kariyer planlaması konferansları verdi. Umut Akdoğan, 28. dönemde CHP Ankara Milletvekili olarak görev aldı.

Haberler.com / Sena Demiröz – Gündem

İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah Cumhuriyet Halk Partisi İsmail Küçükkaya Milletvekili Umut Akdoğan Milletvekili Umut Akdoğan Soğuk Haber Televizyon Politika Ankara Gündem Ankara Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP