DOLAR 34,1148 0.28%
EURO 38,1319 0.19%
ALTIN 2.870,701,48
BITCOIN 21623261.01757%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ümraniye Belediyesi Hazırlık Kursuyla 280 Öğrenci Yükseköğretim Kurumlarına Yerleşti
15 okunma

Ümraniye Belediyesi Hazırlık Kursuyla 280 Öğrenci Yükseköğretim Kurumlarına Yerleşti

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 07:49
Ümraniye Belediyesi Hazırlık Kursuyla 280 Öğrenci Yükseköğretim Kurumlarına Yerleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen hazırlık kursunu tamamlayan 317 öğrenciden 280’i Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) başarılı olarak Türkiye’nin saygın üniversitelerine yerleşti. Bu öğrenciler, hukuk, mühendislik, öğretmenlik ve veterinerlik gibi çeşitli bölümlerde eğitim alma şansına eriştiler.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bu başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Ümraniye Belediyesi olarak, gençlerimizin eğitime erişimini kolaylaştırmak için modern kütüphaneler inşa ediyoruz. Ayrıca, hazırlık kursları ile öğrencilerimize sınavlara hazırlanmaları için gerekli desteği sağlıyoruz. YKS’de başarılı olan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Hayallerine ulaştıkları için gurur duyuyoruz” dedi.

317 öğrenci, Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen hazırlık kursunda YKS’ye hazırlandı. Yıldız Teknik, Marmara, İstanbul, Bursa Uludağ, Kocaeli ve Sakarya Üniversitesi gibi köklü üniversitelerin mühendislik, hukuk, veterinerlik, öğretmenlik, hemşirelik ve ilahiyat bölümlerine yerleşen öğrenciler, Ümraniye Belediyesi’nin eğitim yatırımlarının somut bir kanıtı oldu.

“HEPİNİZİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM”

Başkan Yıldırım, öğrencilerin başarılarının Ümraniye’yi gururlandırdığını belirterek, “Ümraniye’den ülkemizin en seçkin yükseköğretim kurumlarına öğrencilerimizin başarıyla yerleşmesi bizleri çok mutlu ediyor. Azimle ve özveriyle çalışarak hayallerine kavuşan tüm öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyor, yollarının ve bahtlarının açık olmasını diliyorum. Başarılarınız daim olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmet Yıldırım Ümraniye Yerel Haberler Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.