DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

ULUTEK Teknopark’ta Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı
3 okunma

ULUTEK Teknopark’ta Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı

ABONE OL
Eylül 20, 2024 09:48
ULUTEK Teknopark’ta Üniversite-Sanayi İşbirliği Toplantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ULUTEK Teknopark, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz ve Rektör yardımcılarını, bünyesindeki firmalarla bir araya getirerek kahvaltı düzenledi. Toplantıda Prof. Dr. Yılmaz, üniversite tarafından sunulan akademik destek ve bilgi paylaşımının, firmaların inovasyon yolculuklarını hızlandıran değerli bir kaynak olduğunu vurguladı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü ve ULUTEK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cafer Çiftçi ve Prof. Dr. Zekeriya Arı ile birlikte, ULUTEK Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ndeki firmaları kahvaltıda ağırladı. Toplantıda katılımcılar, üniversiteden beklentilerini dile getirdi ve üniversite-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

“Firmalarımızla yakın iletişim halindeyiz”

Toplantının ev sahipliğini yapan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, ziyaretin önemine değinerek, “Bu toplantı, Üniversitemizin gelecek planlarını ve ULUTEK firmalarından beklentilerini, ayrıca firmalarımızın Üniversitemizden taleplerini paylaşmak için bir fırsat sağladı. ULUTEK Teknopark, önemli bir inovasyon merkezi olarak hizmet veriyor. Bünyemizde bulunan firmalar, hem üniversitemizle hem de sanayiyle olan iş birliğini sürekli olarak geliştiriyor. Bu süreçte, firmalarımızın karşılaştığı zorlukları dinlemek, yeni çözümler üretmek ve daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak için değerli hocalarımızın ve üniversitemizin desteği büyük önem taşıyor. Bu nedenle onlara teşekkür ediyorum.” dedi.

“Desteklerimize devam edeceğiz”

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, üniversite tarafından sunulan akademik destek ve bilgi paylaşımını firmaların inovasyon süreçlerini hızlandıran önemli bir kaynak olarak değerlendirerek, “Üniversite olarak, sanayi ile daha yakın iş birliği içinde olmak, bilgi ve teknolojiyi paylaşarak üretim süreçlerini desteklemek en büyük önceliklerimizden biri. ULUTEK bünyesinde yürütülen başarılı projeler, bu iş birliğinin somut örneklerini sergiliyor. Üniversitemizin kapıları her zaman firmalarımıza açık. Onların ihtiyaçlarına ve beklentilerine cevap verebilmek için elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. – BURSA

Uludağ Üniversitesi Yerel Haberler Teknoloji Ekonomi Rektör Eğitim Yerel bursa

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP