DOLAR 34,1133 0.28%
EURO 38,0603 -0.01%
ALTIN 2.861,631,16
BITCOIN 21624000.25875%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

18:57

AKŞAMA KALAN SÜRE

Uluslar Ligi’nde heyecan başlıyor! İki dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
13 okunma

Uluslar Ligi’nde heyecan başlıyor! İki dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!

Cristiano Ronaldo önderliğindeki Portekiz, Lizbon'da Hırvatistan'ı konuk ederken; birçok önemli isminden yoksun Sırbistan, Belgrad'da İspanya'yı misafir edecek...

ABONE OL
Eylül 5, 2024 07:35
Uluslar Ligi’nde heyecan başlıyor! İki dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PORTEKİZ – HIRVATİSTAN

EURO 2024 çeyrek finalinde Fransa’ya penaltılarla elenen Portekiz’de Pepe futbolu bıraktı. Almanya’daki turnuvada yer alan Joao Cancelo, Matheus Nunes, Otavio ve Gonçalo Ramos ise bu sefer kadroda yer almıyor. Takımın kaptanlığını Cristiano Ronaldo yapmaya devam ediyor ve kadroda Ruben Dias, Bruno Fernandes ve Bernardo Silva gibi önemli isimler bulunuyor.

EURO 2024’e grup aşamasında veda eden Hırvatistan’da ise Domagoj Vida ve Marcelo Brozovic milli takım kariyerlerini noktaladı. Josip Stanisic ve Lovro Majer ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamıyor. 39 yaşındaki Luka Modric ise takımın kaptanı olarak görevine devam ediyor. Fenerbahçe’den Dominik Livakovic kaleyi korurken, Manchester City’nin yıldız stoperi Josko Gvardiol savunmada görev yapacak. Hoffenheim’dan Andrej Kramaric ise gol yollarında takımına liderlik etmeye hazırlanıyor.

* Son 4 yılda oynanan 3 Portekiz-Hırvatistan maçının tamamında karşılıklı goller ve 2.5 ÜST sonuçları gerçekleşti.

“Portekiz – Hırvatistan” maçının “En Yüksek” iddaa oranları Misli’de!

SIRBİSTAN – İSPANYA

EURO 2024’te C Grubu’nda elenen Sırbistan’da Dusan Tadic milli takım kariyerine son verdi. Nemanja Gudelj, Sergej Milinkovic-Savic, Filip Kostic, Aleksandar Mitrovic ve Dusan Vlahovic gibi önemli isimler ise bu maçta forma giyemeyecek. Bazı oyuncular sakatlıkları nedeniyle, bazıları ise teknik direktörün tercihleri nedeniyle kadroda yer almıyor. Savunmada Nikola Milenkovic ve hücumda Luka Jovic takımın en önemli isimleri arasında yer alıyor.

EURO 2024’ü şampiyon olarak tamamlayan İspanya’da ise Alvaro Morata, Mikel Merino, Marcos Llorente, Nacho ve Unai Simon çeşitli sebeplerle kadroda yer almıyor. Valencia’dan Pepelu ise ilk kez milli takıma çağrıldı. Sakatlıktan kurtulan Pedri ise takımla birlikte. David Raya kaleyi korurken, Nico Williams ve Lamine Yamal’ın yanında hangi “9 numara” yer alacağı ise maç saatinde belli olacak.

* Sırbistan son 9 maçından sadece 2’sini kazandı (3B 4M).

* İspanya’nın son 4 maçında (90 dakika içinde) karşılıklı goller izlendi (4 maç – 13 gol).

“Sırbistan – İspanya” maçının “En Yüksek” iddaa oranları Misli’de!

MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Misli üyeleri, Tek Maç, Canlı Bahis ve Şampiyon Oran seçenekleriyle iddaa bülteninde yer alan “Portekiz – Hırvatistan” karşılaşmasını kuponlarına eklemişler. En çok ilgi gören tercih ise “Portekiz kazanır” olmuş. Misli üyelerinin %32’si Cristiano Ronaldo ve arkadaşlarının Lizbon’da Hırvatistan’ı yeneceğini düşünüyor. “Sırbistan – İspanya” maçına iddaa oynayanların %14’lük kesimi ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve bu mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

Uluslar Ligi’nde heyecan başlıyor İki dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP