DOLAR 34,1148 0.28%
EURO 38,1319 0.19%
ALTIN 2.870,701,48
BITCOIN 21623261.01757%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:29

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ulaştırma Bakanı PTT ve Türksat’ın yerleşkelerini ziyaret etti
7 okunma

Ulaştırma Bakanı PTT ve Türksat’ın yerleşkelerini ziyaret etti

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 10:56
Ulaştırma Bakanı PTT ve Türksat’ın yerleşkelerini ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara’da PTT ve Türksat’ın Macunköy’deki tesislerini ziyaret etti. Bakan, hem PTT hem de Türksat yetkililerinden kurumların performansları, verimlilikleri ve mevcut altyapıları hakkında bilgi aldı.

Bakan Uraloğlu, PTT Ankara Kargo İşleme Merkezi (KİM) ve Kargo Dağıtım Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, günlük işleyişleri hakkında detaylı bilgi edindi. KİM’de günde 190 bin gönderi işlendiğini ve 25 bin metrekare alanda 361 personelin görev yaptığını öğrendi. Bakan, burada yapılan çalışmaları yakından inceledi ve operasyonel sürece dair bilgi aldı.

Bakan Uraloğlu, Türksat Veri Merkezi ve Türksat Kablo TV genel merkezini ziyaret ederek, Türksat’ın operasyonel süreçleri ve güncel durumu hakkında bilgi aldı. Türksat Kablo TV’nin Türkiye’nin haberleşme altyapısının güçlendirilmesi için önemli bir rol oynadığını belirten Bakan Uraloğlu, kurumun sunduğu hizmetlerin kalitesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyareti sırasında Bakan Uraloğlu, PTT personeline de moral vererek, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Personelle birlikte çay içip simit yedi. Bakan, Keçiörengücü Spor Kulübü Tesisini de ziyaret ederek, yönetim, futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldi. Uraloğlu, Keçiörengücü’ne yeni sezonda başarılar diledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Türksat ankara Spor PTT Yerel Teknoloji Politika Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP