DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2141167-0.49246%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:27

İKİNDİYE KALAN SÜRE

UEFA'dan skandal hata! Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi
2 okunma

UEFA'dan skandal hata! Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi

Lugano'yu eleyerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı başaran Beşiktaş, önümüzdeki hafta Avrupa serüvenine başlayacak. İlk maçı deplasmanda Ajax ile oynayacak olan...

ABONE OL
Eylül 22, 2024 11:34
UEFA'dan skandal hata! Beşiktaş'tan resmi açıklama geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil etme hakkını kazanarak, elemelerde Lugano’yu saf dışı bırakmıştı. İkinci hafta maçında Frankfurt’la karşılaşacak olan Beşiktaş’ın karşılaşmasıyla ilgili UEFA bir skandal yaşattı. İşte detaylar…

KARTAL EYÜPSPOR MAÇINA HAZIR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında İkas Eyüpspor’la oynayacağı karşılaşma için bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde gerçekleşen antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan antrenman, taktik çalışmasıyla son buldu.

KAYSERİSPOR MAÇI ÖNCESİ ALARM

Bugün Eyüpspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Musrati ve Masuaku sarı kart cezası sınırında bulunuyor. İki futbolcu da sarı kart görmeleri durumunda, 7. haftada oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecekler.

UEFAdan skandal hata Beşiktaştan resmi açıklama geldi

UEFA’DAN SKANDAL HATA

UEFA’nın resmi Avrupa Ligi internet sitesinde, Beşiktaş’ın Frankfurt ile oynayacağı karşılaşmanın öncesinde büyük bir hata yapıldı. UEFA, Beşiktaş’ın stadının ismini Şenol Güneş Spor Kompleksi olarak yazdı.

UEFAdan skandal hata Beşiktaştan resmi açıklama geldi

BEŞİKTAŞ’TAN AÇIKLAMA!

Sosyal medyada hata ortaya çıktıktan sonra Beşiktaş, resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yayınladı. Beşiktaş, UEFA’ya, ‘Sevgili UEFA, 2026 Avrupa Ligi Finali’ne ev sahipliği yapacağınızı duyurduğunuz gibi, Beşiktaş Stadyumu veya Süper Lig maçları için Tüpraş Stadyumu, UEFA Avrupa Ligi iç saha maçlarımızı oynadığımız yerdir. Lütfen ismin derhal düzeltilmesini rica ediyoruz.’ ifadelerini kullanarak hatanın düzeltilmesini istedi.

 UEFAdan skandal hata Beşiktaştan resmi açıklama geldi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.