DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21522040.24848%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

UEFA Uluslar Ligi heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanıyor! Turnuvanın formatı, önemi ve çok daha fazlası…
12 okunma

UEFA Uluslar Ligi heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanıyor! Turnuvanın formatı, önemi ve çok daha fazlası…

Liglere kısa bir ara verilirken heyecan milli maçlarla devam ediyor. UEFA Uluslar Ligi, bugün oynanacak maçlar ile başlayacak. Millilerimiz ise Uluslar...

ABONE OL
Eylül 5, 2024 09:34
UEFA Uluslar Ligi heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanıyor! Turnuvanın formatı, önemi ve çok daha fazlası…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi B Ligi’nde Galler, İzlanda ve Karadağ ile aynı grupta yer alıyor. Millilerimiz ilk maçlarını yarın akşam saat 21.45’te Galler’e karşı oynayacak. Hedefleri ise grubu zirvede bitirip direkt A Ligi’ne yükselmek. Turnuva 5 Eylül 2024’te başlayacak ve 19 Kasım 2024’te sona erecek. Play-off maçları 20-23 Mart 2025’te oynanacak ve şampiyonluk için final maçları 4-8 Haziran 2025’te yapılacak.

2018’den beri düzenlenen UEFA Uluslar Ligi, dostluk maçlarının yerini almış durumda. Her sezon, ülke puanlarına göre 4 farklı ligde mücadele ediliyor. A Ligi’nde şampiyon olmak en büyük hedef, ancak diğer liglerde de takımların farklı amaçları bulunuyor. 2024-25 sezonu ayrıca 2026 Dünya Kupası’na katılmak için alternatif bir yol sunuyor.

Uluslar Ligi heyecanını Misli’de yaşayabilirsiniz. Misli üyeleri, “Şampiyon Oranlar” ile yüksek oranlar elde edebilir ve ekstra kazanç sağlayabilir. Misli’ye üye olarak yüksek oranlara, uzman yorumlarına, detaylı istatistiklere ve son dakika haberlerine erişebilirsiniz.

UEFA Uluslar Ligi, 54 ülkeyi A, B, C ve D liglerine ayıran bir turnuva. Her ligde, 16’şar takım 4’erli gruplara ayrılıyor, D Ligi ise 2 grupta 3’er takımdan oluşuyor. A Ligi’nde ilk 2’ye giren takımlar çeyrek finale yükseliyor, 3. olan takımlar B Ligi’ne düşmemek için play-off oynuyor, sonuncu ise B Ligi’ne düşüyor.

B Ligi’nde ise gruplarını lider bitiren takımlar A Ligi’ne yükseliyor. 2. olan takımlar A Ligi’nin 3. olan takımları ile A Ligi’nde yer almak için play-off oynuyor. 3. olan takımlar ise C Ligi’ne düşmemek için play-off oynuyor, sonuncu ise direkt olarak C Ligi’ne düşüyor.

C Ligi’nde ise liderler direkt olarak B Ligi’ne yükseliyor. 2. olan takımlar B Ligi’nin 3. olan takımları ile B Ligi’ne yükselmek için play-off oynuyor. Son 2 takım ise D Ligi’ne düşüyor.

D Ligi’nde ise liderler C Ligi’ne yükseliyor, 2. olan takımlar ise C Ligi’nin play-off oynayan takımları ile karşı karşıya geliyor. Kazananlar C Ligi’nde, kaybedenler ise D Ligi’nde kalıyor.

UEFA Uluslar Ligi heyecanı Şampiyon Oranlar ile Misli’de yaşanıyor Turnuvanın formatı, önemi ve çok daha fazlası…

UEFA Uluslar Ligi, takımlara para ödülü sağlamak dışında Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’na katılım hakkı sunuyor. 2024-25 sezonunda oynanacak Uluslar Ligi, 2026 Dünya Kupası’na katılmak için alternatif bir yol olacak.

Örneğin, Türkiye Dünya Kupası Elemeleri’nde grubunu lider bitirirse direkt olarak 2026 Dünya Kupası’na gidecek. 2. bitirirse play-off oynayacak. Ancak grupta ilk 2’ye giremezse, Uluslar Ligi sonuçları devreye girecek. Türkiye, Uluslar Ligi’nde grubunu lider bitirirse, Dünya Kupası Elemeleri’nde başarısız olsa bile play-off oynamaya hak kazanacak. 2026 Dünya Kupası’na gitmek için 16 takım play-off mücadelesi verecek ve 4 takım Dünya Kupası bileti alacak.

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun ve bu fırsatı kaçırmayın. “Şampiyon Oranlar” ve oyuncu bahisleri ile maçların heyecanını daha fazla yaşayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP