DOLAR 34,0133 -0.15%
EURO 38,0622 0.38%
ALTIN 2.827,850,91
BITCOIN 21270833.99918%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Tuzla’daki Akaryakıt İstasyonunda Patlama
8 okunma

Tuzla’daki Akaryakıt İstasyonunda Patlama

ABONE OL
Eylül 18, 2024 08:35
Tuzla’daki Akaryakıt İstasyonunda Patlama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuzla’da Park Halindeki Araçta Patlama: Yangın Tüpüyle Alevler Söndürüldü

İstanbul’un Tuzla ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunda, dün akşam saatlerinde park halindeki bir otomobilde yaşanan gaz kaçağı sonucu patlama meydana geldi. Patlama sonrası alev alan araç, akaryakıt istasyonu çalışanları tarafından yangın söndürme tüpleriyle kontrol altına alındı. Olayın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri, korkutucu anları gözler önüne seriyor.

Olay, Tepeören Mahallesi’nde saat 18.30 civarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün içerisinde bulunduğu otomobilde meydana gelen gaz kaçağı, ani bir patlamaya neden oldu. Patlamanın etkisiyle araç alev aldı. Akaryakıt istasyonu çalışanlarının hızlı müdahalesi sayesinde yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda, neyse ki herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Aracın akaryakıt pompalarının bulunduğu kısımda patlamanın gerçekleşmemiş olması ise olası bir faciayı önledi.

Güvenlik kamerası görüntülerinde, sürücünün otomobil içerisinde otururken aracın alt kısmından gelen ani bir patlama ve ardından yükselen alevler net bir şekilde görülüyor. Yangın tüpüyle alevleri söndüren akaryakıt istasyonu çalışanı, hızlı ve soğukkanlı davranışıyla takdire şayan bir örnek sergiledi.

Acil Durum Güvenlik Otomobil istanbul 3-sayfa trafik Dünya Tuzla Olay Kaza

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.