DOLAR 34,2380 -0.12%
EURO 37,0990 0.29%
ALTIN 3.008,450,54
BITCOIN 23159521.54516%
İstanbul
18°

AZ BULUTLU

18:18

AKŞAMA KALAN SÜRE

TUSAŞ’ta şehidinin babası: Söyleyecek kelime bulamıyorum alçaklara
3 okunma

TUSAŞ’ta şehidinin babası: Söyleyecek kelime bulamıyorum alçaklara

ABONE OL
Ekim 24, 2024 11:56
TUSAŞ’ta şehidinin babası: Söyleyecek kelime bulamıyorum alçaklara
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da TUSAŞ’ta yaşanan terör saldırısında şehit olan teknisyen Hasan Hüseyin Canbaz’ın (28) babası Veli Canbaz, derin bir acı içinde şunları söyledi: “Sözcük bulamıyorum bu alçaklar için. Ben oğlumu asla incitmedim, 28 yıl boyunca el kaldırmadım ona.”

Evli ve TUSAŞ’ta teknisyen olarak çalışan Hasan Hüseyin Canbaz, vardiya değişiminin ardından işten çıkarak lojmana giderken, nizamiye önünde saldırıya uğradı. Teröristlerin ilk kurşunuyla şehit düştü. Canbaz’ın ağabeyi Ali Canbaz’ın da aynı tesiste mühendis olarak çalıştığı öğrenildi.

‘AĞABEYİ ARAMIŞ, ULAŞAMAMIŞ’

Şehit Canbaz’ın babası Veli Canbaz, “Nasıl girdiler oraya diye soruyorum kendime. Acım çok büyük. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Ağabeyi aramış, ulaşamamış. Biz de sürekli aradık ama ulaşamadık. Ulaşamadığımız için kötü bir şey olduğunu anladık.” dedi.

‘YENİ EVLİYDİ’

Şehit Canbaz’ın arkadaşı Kubilay Sinar, hala şok içinde olduğunu belirterek, “Dün olaydan önce konuşmuştuk. Ben Ankara’da değilim. Geldim, üç gündür görüşemiyorduk. Akşam görüşecektik. Çok iyi bir insandı. Herkese yardım ederdi. Bir arkadaşının işi vardı, onunla buluşacaktı. Saat 17.00 gibi dışarıdaydım, başka bir arkadaşımız aradı. ‘Hasan’la görüştün mü?’ dedi. ‘Akşam görüşeceğiz’ dedim. Sonra olayları anlattı. Ulaşamadık. Eşine ve ağabeyine ulaştık. Yeni evliydi, 2 yıl bile olmamıştı. Eşi de çok kötü. Lojmanda oturuyorlardı, çıkıp lojmana gidecekmiş.” dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara TUSAŞ Terör

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP