DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Türkiye’nin önemli blockchain etkinliklerinden Chain Conference için geri sayım başladı!
10 okunma

Türkiye’nin önemli blockchain etkinliklerinden Chain Conference için geri sayım başladı!

ABONE OL
Eylül 13, 2024 08:47
Türkiye’nin önemli blockchain etkinliklerinden Chain Conference için geri sayım başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye ve dünyanın önde gelen Web3 ve blockchain temsilcileri, 14-15 Eylül tarihlerinde İstanbul ESA Arena’da düzenlenecek olan Chain Conference 2024’te bir araya geliyor. Bu önemli etkinlik, sektörün en etkili isimlerini ve yenilikçi fikirleri katılımcılarla buluşturacak.

ÜNLÜ EKONOMİSTLER KATILIMCIYLA BULUŞACAK

Chain Conference 2024, blockchain teknolojisinin geleceği, kripto paraların küresel ekonomi üzerindeki etkileri ve kripto regülasyonları gibi güncel konulara odaklanacak. Etkinlik, sektördeki son gelişmelerin ve geleceğin eğilimlerinin tartışıldığı bir platform sunacak.

Etkinlik, Türkiye’nin önde gelen ekonomistlerini de ağırlayacak. Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu, Prof. Dr. Burak Arzova ve Platon Danışmanlık Kurucusu Hakan Özerol, konferansta önemli konuşmalar yapacak. Ayrıca, Global blockchain markaları da Chain Conference 2024’te yerini alacak. BlockAML Kurucusu Michael Halepas, Dyorex CEO’su Caner Çetin, Avalalabs Türkiye İş Geliştirme Direktörü Selim Kender ve Silicon Valley Blockchain Society ve Rainfall Kurucusu Amit Pradhan, etkinliğin önemli konuşmacıları arasında yer alıyor.

Türk blockchain ekosisteminin önde gelen isimlerinden Mindstone Blockchain Labs CEO’su Tansel Kaya, Tim Danışmanlık Kurucusu Vedat Güven, Iteration Growth Satış ve Pazarlama Yöneticisi Aybars Dorman, NomuPay Türkiye Genel Müdürü Ergi Şener, TriO Blockchain Labs Kurucu Ortağı Tahsin Büyükyavuz ve Blockchain Women İstanbul Kurucularından Ebru Güven, farklı panellerde güncel konuları ele alacak.

GÜNCEL GELİŞMELER ELE ALINACAK

Chain Conference 2024, Blokzincirde Bankacılık ve Ödemeler, Güncel SPK Düzenlemeleri ve Kripto Varlıklara İlişkin Yasal Uyumluluk gibi güncel konulara odaklanacak. Uzman konuşmacılar, ayrıca Web3’te Topluluk Yönetimi, İnternetin Geleceği, BRC20, SocialFi, NFTfi, Yapay Zekâ, Yeni Finansal Dünya, FinTech’teki Yapay Zekâ Devrimi, Web3 Pazarlaması, Web3 Projelerinin Güvenliği ve Sosyal Medya ile kanaat önderlerinin (KOL) kripto pazarlamasındaki rolü gibi konuları ele alacak.

Dekon Group ana sponsorluğunda, Digard, Decentral Works, Longevicals, At Wallets, TONSquare, CityPay.io ve Dyorex katkılarıyla, Kols.House’un stratejik partnerliğinde gerçekleşecek olan Chain Conference 2024’e ilişkin detaylı program ve kayıt bilgileri www.chaincon.ist adresinde yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP