DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149443-0.93982%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Türkiye Yazarlar Birliği Kadın Kolları Şiir Programı Gerçekleştirildi
9 okunma

Türkiye Yazarlar Birliği Kadın Kolları Şiir Programı Gerçekleştirildi

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 09:47
Türkiye Yazarlar Birliği Kadın Kolları Şiir Programı Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hunat Kültür Merkezi’nde düzenlenen şiir programı, Türkiye Yazarlar Birliği Kadın Kolları’nın girişimiyle gerçekleşti. “Bir Şiir, Bir Konuk” adıyla düzenlenen etkinlik, siyasi isimlerin desteğini de topladı. AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve MHP Kaçep Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Gökçe programda yerlerini aldılar.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meral Bulut, tarihi bir mekanda anlamlı bir program gerçekleştirdiklerini belirtti. Programa katılan isimlerin de heyecan ve gururla etkinliği desteklediklerini vurguladı. Şairlerin okuduğu şiirlerin programa ayrı bir renk kattığını ifade eden Bulut, Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Feride Sakarya, KAYMEK Müdiresi Mürşide Aslan, doktorlar, tiyatro sanatçıları ve Kayseri’nin başarılı kadınlarının programa katılımıyla onur duyduklarını belirtti. Destekleri için minnettar olduklarını belirten Bulut, gelecekte de anlamlı programlar düzenlemek istediklerini dile getirdi.

Programda yapılan konuşmalar ve kadın şairlerin şiirleriyle dolu bir atmosfer yaşandı. Son olarak, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle etkinlik sona erdi. – KAYSERİ

AK Parti kayseri MHP Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP