DOLAR 34,4676 0.32%
EURO 37,2859 0.45%
ALTIN 2.997,871,49
BITCOIN 23372850.71223%
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

18:25

AKŞAMA KALAN SÜRE

Türkiye Atıcılık Federasyonu’na Murat Kocakaya Başkan Seçildi
4 okunma

Türkiye Atıcılık Federasyonu’na Murat Kocakaya Başkan Seçildi

ABONE OL
Ekim 19, 2024 08:01
Türkiye Atıcılık Federasyonu’na Murat Kocakaya Başkan Seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun yeni başkanı, Ankara’da düzenlenen 6. olağan ve mali genel kurulunda seçildi.

Mevcut başkan Gürsel Çolakoğlu’nun aday olmadığı genel kurulda, Murat Kocakaya ve Salih Yıldız başkanlık için yarıştılar.

229 oy kullanıldı ve 153 oy alan Murat Kocakaya, federasyonun yeni başkanı oldu. Salih Yıldız ise 74 oy aldı ve 2 oy geçersiz sayıldı.

Kocakaya’nın başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda Fatih Uysal, Abdurrahim Gezer, Hakan Genç, Melis Giraud, Esra Kılıç Alemdaroğlu, Muhammet Yasir Taflan, Tayfun Anlar, Kadri Akgün, Turgay Saat ve Gökhan Çelik yer alıyor.

Genel kurulda, divan başkanlığını Abdullah Albunar üstlenirken, faaliyet ve denetim raporları da onaylandı.

Kocakaya, konuşmasında, daha önce milli takımlardan sorumlu Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttüğünü belirterek, atıcılık branşındaki altyapıyı ve sorunları yakından tanıdığını ifade etti.

“Tüm enerjimi, bilgi birikimimi ve tecrübemi atıcılık sporu için kullanmak istiyorum. Şimdi atıcılıkta fark yaratma zamanı,” diyen Kocakaya, atıcılığın Olimpiyatlarda dağıtılan madalya sayısına göre en önemli yedinci branş olduğunu vurguladı.

Kocakaya, hedeflerini ise şöyle açıkladı: “Katılımcı, şeffaf, adil, ulaşılabilir ve güler yüzlü olacağız. Kulüplere malzeme dağıtımında şeffaflık sağlayacağız. Büyükşehirlerimizde atıcılık poligonu oluşturacağız. Bu konuda önceliğimiz Antalya, İstanbul ve Ankara olacak. Atıcılık sporunu 81 ile yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. Mevcut tesisleri yenileyeceğiz. Antrenörlerimizi eğiteceğiz ve sayılarını artıracağız. Yabancı milli takımların ülkemizde kamp yapmasını sağlayacağız. Yurt içi yarışma sayısını artıracağız. Sponsorluk gelirlerimizi mutlaka artıracağız. Sizlerden aldığımız destekle var gücümüzle çalışacağız. Az laf çok iş yapacağız.”

Seçim sonuçlarının ardından tekrar kürsüye gelen Kocakaya, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yerel Yönetim Politika Türkiye ankara Spor

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.